SEARCH

Evo kako možete osvojiti najtraženije Air Jordan tenisice

Za manje od tjedan dana će se održati prvi Drip Day, pop up event posvećen kulturi tenisica. Kao najavu ovog eventa ekipa iz Drip Day-a je pripremila jako ekskluzivan nagradni natječaj o kojem vam donosimo više informacija
05.12.2022.
IMAGE SOURCE: Privatni album
RECOMMENDED

U svijetu tenisica Jordanice su i dalje neprikosnoveni model koji se odmah rasproda i čije re-sale cijene nisu zanemarive. Ako pratite svijet tenisica, onda znate kolika je strka nastala oko modela „Lost & Found“ koji je izašao prije manje od tri tjedna, a čija cijena sada iznosi 3500 eura na Farfetch platformi. Ne trebamo napominjati da su ove tenisice doslovno planule s polica po svojoj originalnoj cijeni od 180 dolara te ih je sada nemoguće naći osim ako niste spremni izdvojiti nekoliko tisuća eura.

Sada ih možete osvojiti zahvaljujući dečkima koji stoje iza pop up eventa Drip Day, a sve detalje nam je otkrio Mak Gojnić, vlasnik poznatog storea Shoe Cleanique i jedan od pokretača Drip Day-a: „Model Lost & Found je poseban iz više razloga. Inspiriran je legendarnim “Chicago colorwayom” (crvena, bijela i crna boja) te garage saleovima koji su u to doba bili jedni od najčešćih načina kako se moglo doći do Jordanica. Nerijetko bi se dogodilo da se prilikom takvih čišćenja stvari iz garaža kutije s tenisicama zametnu i pronađu godinama nakon. Kada se pogleda kutija modela, možemo uočiti da je kutija napravljena tako da izgleda staro i izlizano, s naljepnicom “SALE” što je u današnje vrijeme nemoguće za pronaći.

Naime Air Jordan modeli nikada nisu dostupni s popustom. Dolazi sa zamjenskim poklopcem narančaste boje (Jordanice obično imaju istu boju kutije i poklopca). Same tenisice su omotane papirom na kojem se nalaze reklame Air Jordana sa slikama samog Michaela Jordana iz ’85. te “računom” iz tog doba. Crna koža oko gležnja je napravljena od ispucale kože koja dodatno daje vintage look samim tenisicama. Također ni đon nije čisto crvene boje, već je napravljen da izgleda prašnjavo i izlizano.“ – kaže Mak. Kako ih možete osvojiti? Na Instagram profilu eventa Drip Day u tijeku je nagradni natječaj koji traje do 11.12. kada se održava event u Petom Kupeu. Event starta u 12h, a navečer vas očekuje odličan glazbeni program. Vibe Zone na koje puštaju Bizzo, Phat Phillie i suosnivač brenda Patta, Edson Sabajo.

SAZNAJ VIŠE: