Evo gdje već danas možete pronaći BURO. i Style Seconds vezice za vaš pametni telefon

30.11.2021.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Blagdani nam kucaju na vrata i od sutra doista službeno krećemo u onu kombinaciju sreće, uzbuđenja, after work druženja diljem grada i odbrojavanja do dočeka Nove Godine za koju se stvarno nadamo da će nam svima biti bolja od ove. U tom raspoloženju razmišljamo i o sitnicama koje ćemo primiti ili pokloniti nekome tko nam je drag. Ove blagdanske sezone smo krenuli još jedan korak dalje u tom smjeru i znamo što ćemo pokloniti prijateljima, posebno tech entuzijastima kojima smo okruženi.

Ako ste nas pratili u posljednja dva tjedna, onda ste dobro obaviješteni o kreativnom projektu u kojem smo sudjelovali sa street style brendom Style Seconds, a iza kojeg stoji Samsung. Ako niste pratili priču, ovdje možete provjeriti o čemu se točno radi. Za sve ostale koji su na našim društvenim mrežama pitali gdje se mogu pronaći nove vezice iz limitirane kolekcije za Samsung Galaxy Z Flip3 5G, imamo dobre vijesti.

Samsung Holiday Pop Up store je od 26. studenog krenuo u pravu blagdansku turneju Zagrebom koju možete pratiti ovdje. Ovdje vas očekuje promocija i prodaja Galaxy Z Flip3 i Galaxy Z Fold3 pametnih telefona, Galaxy S21 serije pametnih telefona, Galaxy A 2021 serije pametnih telefona, Galaxy Watch4 serije pametnih satova, tableta te dodatne opreme.

U Samsung Holiday Pop Up storeu ćete pronaći BURO. i Style Seconds vezice koje će razveseliti sve vlasnice i vlasnike Samsung Galaxy Z Flip3 5G preklopnog telefona, kao i limitiranu seriju Style Seconds torbica od recikliranog trapera u kojoj možete nositi vaš telefon. I da ne zaboravimo. Vezice ćete dobiti kao poklon i chic dodatak vašem Samsung Galaxy Z Flip3 5G preklopnom telefonu.

Ovdje možete pronaći popis lokacija gdje možete posjetiti Samsung Holiday Pop Up store: https://www.samsung.com/hr/offer/holiday-promo-2021/

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: