Ekskluzivno za BURO.: Luka i Nemanja otkrivaju nam svoja omiljena mjesta u gradu

Pokradite pokoju ideju za izlazak u grad od naših influencera Luke i Nemanje
30.04.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram

Jedva smo dočekali ovo lijepo i toplo vrijeme kada možemo lutati po gradu i posjećivati naša omiljena mjesta. Toliko smo žudjeli za ispijanjem kave na terasama kafića, toplim večerima uz ukusnu hranu u najdražim restoranima i skitanjem po zagrebačkim ulicama. Sada nam se sve to napokon vratilo! Netflix, krevet i gaming mogu pričekati kišne dane, tako da izađite van i napucajte se D vitaminom na svojim najdražim lokacijama. Ako se ne možete odlučiti gdje biste prvo, u tome vam mogu pomoći naši dragi pripadnici generacije Z: Luka Žaja i Nemanja Gašić. Ovaj influencerski dvojac otkrio nam je koja mjesta u Zagrebu najradije posjećuju pa ako ne znate gdje prvo krenuti, ukradite malo ideja od Luke i Nemanje.Krenimo!

Kino Captol Boutique Cinema (Nemanja)

U većini slučajeva kada se druži izvan kuće, Nemanja ode u kino i to najčešće u Boutique na Kaptolu. Kaže nam da je to u 80% slučajeva isključivo radi kokica (a tko ih uostalom ne voli), ali i zato što je sa sve češćim boravkom u inozemstvu shvatio koliko uzimamo zdravo za gotovo naše pristupačne cijene kino karata i kokica u usporedbi s cijenama na zapadu. Ne možemo se ne složiti s time. Studenti i vaši kino popusti, gdje ste?

Bio&Bio trgovina i ostale trgovine s namirnicama (Luka)

Luka jako pazi na podrijetlo namirnica koje konzumira, pogotovo kada Nemanja i on kuhaju kod kuće pa zato najviše vremena provodi upravo po bio trgovinama u Zagrebu. „ Opušta me sam odlazak po namirnice tako da na mene stvarno najčešće možete naletjeti u nekoj od trgovina organske hrane kako prebirem ponudu voća i povrća i smišljam što jesti taj dan“, otkrio nam je Luka. Svi obožavatelji kuhanja i svježih namirnica  znaju točno o čemu Luka govori! Dok šetate gradom, nema boljeg osjećaja nego utažiti žeđ osvježavajućim cijeđenim sokom iz neke bio trgovine. Tko već osjeća okus svježe naranče u ustima?

BURO studio 22 Luka i Nemanja

Bistro Broom44 (Nemanja i Luka)

Kada su u zajedničkom izlasku, Luka i Nemanja najčešće vole nešto dobro pojesti. Pogotovo na mjestima koja imaju predivno prezentiranu hranu i cool interijer, pa Nemanja ne može odoliti ne slikati sa svojim Samsung Galaxy S22 Ultra mobitelom. Najbolji način da njihovi pratitelji saznaju gdje se dobro jede! „Najdraže nam je kad uspijemo uhvatiti vrijeme bruncha ili doručka jer to znači da je dan krenuo rano i da će biti produktivan“, kažu nam dečki. Njih dvojica vole skupa otići na doručak u Broom44 kada obojica imaju neku ranu obavezu u gradu jer kako kažu, tamo rade najbolje bruschette s avokadom ili gljivama. Luku je ovaj bistro osvojio s time što se uz čaj dobije tajmer s vremenom kada točno treba izvaditi vrećicu budući da on uvijek pazi da ne bude ni minutu prekratko ili predugo. Melem za uši za sve vas koji jako pazite na vrijeme!

BURO studio 22 Luka i Nemanja

Caffe bar Quahwa (Nemanja)

Nemanja kaže da je Quahwa jedan od rijetkih zagrebačkih caffea koji je laptop i work- friendly po modelu kafića u nekim većim europskim gradovima. „ Meni se jako sviđa ta kultura odlaska na javno mjesto za obaviti neke dosadne dnevne zadatke na laptopu poput odgovaranja na mailove i editanja slika i videa uz dobar čaj i cool atmosferu i interijer“, rekao nam je Nemanja. On se često u sklopu obavljanja tih neizbježnih zadaća dogovori i odmah ostane na nekom kratkom druženju te tako odradi produktivno popodne izvan stana. Savršeno spajanje ugodnog s korisnim!

BURO studio 22 Luka i Nemanja
BURO studio 22 Luka i Nemanja

Park Maksimir (Luka)

Od svih zagrebačkih parkova (a Zagreb se zaista može pohvaliti s mnoštvo njih), Luka najviše vremena provodi u Maksimiru. Tamo se dan može provesti na baš puno različitih načina, a on uživa u svim vrstama posjeta: od šetnje psa, odlazaka na kavu pa sve do odrađivanja treninga i trčanja. Takve trenutke Luka voli zabilježiti svojim Samsung S22+ mobitelom čija kamera može uloviti svaki predivan detalj izleta u park.„Maksimir nudi baš sve moguće aktivnosti na jednom mjestu i plus što je velik, nema auta i Oddie jedino tamo, uz Sljeme, može trčati bez uzice“, kaže nam Luka. Ako ste ponosni vlasnici pasa, sada znate gdje ćete se najmanje brinuti za svoje četveronožne prijatelje dok veselo trče kroz park.

BURO studio 22 Luka i Nemanja
SAZNAJ VIŠE: