Došao je trailer za film „Air“ o Nike Jordan tenisicama

Ben Affleckov filmski projekt „Air“ o Nike Air Jordan tenisicama dobio je trailer koji nam daje uvid u nove detalje filma
14.02.2023.
IMAGE SOURCE: IMDb
RECOMMENDED

Nedavno smo pisali o nadolazećem filmu Bena Afflecka koji prati početak brenda Air Jordan te vjerno partnerstvo Nikea i košaraške legende Michaela Jordana. U filmu pod jednostavim nazivom „Air“, Ben Affleck će se osim u ulozi redatelja, pronaći i u liku suosnivača Nikea, Phila Knighta, dok će njegov kolega Matt Damon glumiti direktora Nikea, Sonnyja Vaccara. Ovaj film je prvi projekt Affleckove i Damonove novoosnovane produkcijske kuće Artist Equity koju su njih dvojica pokrenula kako bi se borila protiv nepravde plaćanja glumaca u eri streaming platforma. Sve oči su uprte u ovaj projekt koji je sada napokon dobio i trailer.

Ono što možemo vidjeti iz trailera je to da film daje detaljan uvid u navodne rizike koje je Nike preuzeo potpisivanjem ugovora s Michaelom Jordanom. Također, otkrit ćemo kako su direktor i osnivač Nikea radili na tome da uvjere Jordana i njegove roditelje u ovaj veliki projekt, da je on vrijedan njihovog vremena i energije. Osim toga, „Air“ će nam pokazati čitavo putovanje iza dizajna prvih Air Jordan 1 High „Chicago“ tenisica.

Uz Matta Damona i Bena Afflecka, u filmu će svoje uloge imati i Jason Bateman, Chris Messina i Marlon Wayans. „Air“ u kina dolazi 5. travnja, a u nastavku možete pogledati trailer.

SAZNAJ VIŠE: