SEARCH

DIY trikovi koji su toliko otkačeni da ih jedva čekamo probati!

Ako vam je potrebno malo inspiracije da veselo uredite svoj životni prostor u dosadnoj zimi, zapratiti ovaj profil za sjajne DIY trikove
24.12.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram @itsbrigettebitch
RECOMMENDED

Zasitite li se nekad profinjene i svedene skandinavske estetike? Moramo priznati da ima takvih dana, kada ne želimo vidjeti ništa ni bež, ni jednostavno. I takvim danima idemo u totalnu krajnost. U jednoj od takvih explore epizoda nabasali smo na rad dizajnerice Bridgette Whitney i skliznuli smo u njen svijet kao Alisa u zečiju rupu.

Bridgette je definicija maksimalista i kod nje je zaista glasno na snazi: više je više! I zapravo, nekako nikada nije previše. Osim dizajna interijera ona je specijalizirana i za slikanje murala i ne propušta priliku da u projektima na kojima radi i tako da svoj pečat praktično ne ostavljajući ni komadić „bijelog platna“. Iako su njene ideje otkačene i vrlo odvažne, krajnji rezultat je vrlo zabavan. U nekim prostorima postoje disco kugle, kaktusi, što s nogicama u obliku gipsanih labudova, sofa od ratana, aparat za kokice i stolni nogomet i na neki bizaran način sve to funkcionira zajedno i to više nego dobro!

Zbog svog specifičnog stila, Bridgette je često angažirana da uredi stanove koji su namjenjeni za iznajmljivanje na Airbnb-u, a kako bi svakom dala jedinstveni pečat ona često pribjegava DIY trikovima koje zatim dijeli na svojim Instagram i Tiktok profilima.

Pa je tako pokazala kako napraviti „Disco tijelo“ nismo ni znali da bi tako nešto moglo pronaći u stanu, ali od kad smo odgledali tutorijal razmišljamo o kupovini neke stare lutke. Također, ona je od odbačenog McDonalds znaka za izlaz napravila disco ružičastu kombinaciju. Ali isprobala je i trik sa spužvom za plivanje i krevetom koji smo vam već predlagali.

Ukoliko vam je potrebno malo inspiracije kako da obojite dosadnu sivu zimu, ovo je prava adresa. Usudite se i rezultati mogu biti vrlo vrlo dobri.

SAZNAJ VIŠE: