Diptyque ima novu kolekciju svijeća i mirisa za dom

Blagdansko vrijeme idealna je izlika da se počastimo, ako to već nismo činili kroz godinu. Ako i jesmo, nema veze jer najnoviju kolekciju svijeća i mirisa brenda Diptyque moramo imati u domu. Evo koje mirise želimo
08.11.2022.
IMAGE SOURCE: Diptyque

„Map of Stars Holiday 2022“ naziv je najnovije kolekcije pariškog Diptyquea koja uključuje blagdansku ponudu svijeća i mirisa za dom kojima se itekako veselimo. Kolekcija dolazi u limitiranom izdanju i sigurno će u vama probuditi božićni duh.

Miris drvca najviše nas podsjeća na božićno jutro, ali ako inače volite drvenaste note, svijeća „Sapin (Pine Tree) idealan je odabir. Tamno zelena boja svijeće podsjeća na zimzelene šume bora na koje i miriše, a tu su i natruhe slatkih tonova mimoze.

Kolekcija se nastavlja s istom temom i svijećom „Neige“ što u prijevodu znači „snijeg“. Hladna zimska noć u obliku luksuzne svijeće miriše na cvijeće heliotropa i bijelog mošusa. Neobičan odabir, ali nismo ništa drugo ni očekivali od brenda čije kolekcije uvijek mirišu nesvakidašnje.

Od zime ćemo se sakriti u topli dom koji miriše na „Spark“ svijeću.  Vatra, kava i čokolada jednostavni su mirisni tonovi koje Diptyque ističe u opisu proizvoda i još su bolji kada znamo da je vrijeme izgaranje svijeće preko 60 sati.

Sve mirisne svijeće dizajnirane su u duhu kolekcije i ukrašene su zvjezdanim nebom koje sjaji u mraku. Bijele, zlatne i srebrne zvjezdice naglašavaju boju voska, a zlatni poklopac je ekstra touch koji svijeću čini ukrasom.  Za još više efekta, odaberite i bakreni stalak za svijeću iz iste kolekcije. Ekskluzivne mirise možete dobiti po cijeni od 84 dolara za svijeću od 190 g ili za 78 dolara za onu od 70 g. Dostupne su u online prodaji i ako vam je žao izgorjeti nešto tako skupocjeno, poklonite ih nekome kao ukras. A kao odličan poklon odaberite luksuznu Dior svijeću koja je još uvijek naš predmet žudnje.

SAZNAJ VIŠE: