Dašak luksuza u zimskim sportovima uz Louis Vuitton snowboard

Ako se bavite zimskim sportovima, a volite i luksuz, ovo će vas zanimati. Louis Vuitton upravo je uzbacio limitiranu kolekciju snowboard dasaka koja nam se jako sviđa
14.12.2022.
IMAGE SOURCE: Louis Vuitton
RECOMMENDED

Sezona skijanja sve nam je bliže i neki od nas se već pripremaju za odlazak na snijeg. Ako se želite rekreirati u stilu i spremni se odvojiti nešto više novca, Louis Vuitton ima nešto za vas. 

Marble Louis Vuitton snowboard dizajnirao je pokojni Virgil Abloh u limitiranom izdanju od 100 komada. Savršen je za profesionalce i kreativce zbog naprednih tehničkih specifikacija, a mramorni uzorak uz florescentne inicijale Louis Vuittona čini ga gotovo pa modnim dodatkom. Nije nam promaklo kako smo isti  takav uzorak imali priliku vidjeti u LV kolekciji za muškarce jesen- zima 2021. 

Prošla je godina dana otkako nas je Virgil Abloh napustio, ali i dalje smo svjedoci njegovog kreativnog rada. Nešto prije gubitka bitke s bolešću, Ablhove originalne “The 10” Off White x Nike siluete, preprodavale su se za preko tisuću dolara s time da se najpopularniji model Off White Air Jordan 1 “Chicago” prodao za vrtoglavih 5 tisuća dolara.  Nakon smrti cijene tenisica su se udvostručile jer je potražnja za njima bila prevelika. Virgil Abloh također je surađivao sa sportskim brendom Burton i to na kolekciji snowboard dasaka i ostale sportske opreme.

Ovu Louis Vuitton mramornu dasku možete kupiti po cijeni od 7.450 američkih dolara, a možda se isplati imati ga jer cijene za dizajn  Virgila Abloha i dalje rastu. 

SAZNAJ VIŠE:
Matija Pavleković
| 02.12.2023.