ChiaCups dizajnerske puzzle su savršen božićni poklon

Naš omiljeni hrvatski brend ChiaCups Studio kreirao je vlastite dizajnerske puzzle koje se, kada ih složite, pretvaraju u mala umjetnička djela. Nas su osvojile i svakako ćemo ih kupiti svim našim najmilijima kao božićni poklon, a vjerujemo da će i vas oduševiti
23.11.2022.
IMAGE SOURCE: ChiaCups Studio

Puzzle su ultimativni poklon za Božić kojemu se svi obraduju. Puzzle su također prvi izbor kada želite sa svojim partnerom ili obitelji kvalitetno iskoristiti vrijeme, a da to ne bude uvijek gledanje filmova i serija. Zato ih i mi toliko obožavamo. Nismo mogli sakriti oduševljenje kada smo otkrili da je naš omiljeni hrvatski brend ChiaCups Studio kreirao vlastite puzzle koje predstavljaju prve hrvatske dizajnerske puzzle. ChiaCups tim s ovim puzzlama želi da se okupimo oko stola i provedemo kvalitetno vrijeme s našim najmilijima, u pravom duhu Božića. „Ili da si napravite veliku šalicu čaja ili kave, uključite glazbu, i isključite se iz vanjskog svijeta, otkrivajući, komadić po komadić, predivno umjetničko djelo u nastajanju“, poručuju nas iz ChiaCups Studija. Ovo nam je pravi poziv da napokon odvojimo malo vremena za sebe s ovim prekrasnim puzzlama.

Jedinstveni dizajn Chia puzzli

Iza prekrasne ilustracije koja vas osvoji na prvu nakon što složite puzzle stoji hrvatska ilustratorica Mateja Kovač. Ljupka slika popodnevne čajanke nalazi se na prednjoj strani puzzli, dok je stražnja strana oslikana točkicama, šarmantnim zaštitnim znakom ChiaCups šalica. Ilustracije su printane na kvalitetnom i debelom kartonu, a s obzirom da je u slaganju puzzli osim vizualnog, važan i taktilni osjećaj, one su mat i baršunaste kako bi bile ugodne na dodir. Paket sadrži ukupno 550 komadića puzzli veličine 61×46 cm koje su prošarane metalik zlatnim detaljima. ChiaCups Studio također misli na održivost pa je u printu korištena sojina tinta, a cijeli paket napravljen je od recikliranih materijala.

Osim fantastičnog dizajna puzzli, cijelo pakiranje daje jedan luksuzni doživljaj. Plastika je u potpunosti izbačena pa puzzle dolaze u finoj platnenoj vrećici sa zlatnim zatvaračem, a sve je zajedno smješteno u prekrasnu kutiju s otisnutom ilustracijom koju ćete slagati. Kutija ima magnetni dio pa se decentno zatvara i jednako kao i puzzle, sadrži metalik zlatne detalje. „Kada ste gotovi sa sastavljanjem, imat ćete puzzlu koju ćete poželjeti uokviriti, i kutiju koja će izgledati odlično na vašoj polici sa knjigama ili stoliću“, kažu iz ChiaCups Studija. I mi se slažemo. Puzzle su dovoljno čvrste da ih doista možete uramiti i svoj životni prostor ukrasiti s malim umjetničkim djelom kojeg ste vi složili.

Kako naručiti Chia puzzle?

Za svoje Chia puzzle možete već sad  napraviti prednarudžbu putem Chia web shopa. Za sve prednarudžbe koje su pristigle prije Božića, isporuka puzzli bit će između 15. i 23. prosinca ove godine. „Nadamo se da će vas ova, predivno ilustrirana Chia puzzla, inspirirati da iskusite i doživite umjetnost na sasvim drugačiji način, u komadićima“, poručuju nam iz ChiaCups Studija. Odmah ćemo naručiti paket za sebe i naše najmilije!

SAZNAJ VIŠE: