Čarobni adventski kalendari za ljubitelje Harryja Pottera

Počinjemo križati dane do Božića, a u tome nam najbolje pomažu adventski kalendari. Ako još niste nabavili svoj ili želite nekome pokloniti poseban adventski kalendar, izvdojili smo nama najčarobnije Harry Potter kalendare stvorene za sve Potterheadse
29.11.2022.
IMAGE SOURCE: Amazon/ Funko/ Boots

Prošlu nedjelju krenuli smo s odbrojavanjem dana do Božića kojemu se jako veselimo. Vjerojatno većina vas već ima doma spremne adventske kalendare koje će započeti otvarati s 1. prosincem. Pisali smo o najboljim beauty kalendarima koje možete nabaviti ovog adventa, a sada imamo malu poslasticu za sve ljubitelje Harryja Pottera. Nema veze što otvaranje prozorčića kreće već za dva dana jer ove čarobnjačke kalendare možete otvarati kada god vam srce zaželi, a poklončići će vam ostati zauvijek. Uskoro nam stiže i blagdan Svetog Nikole pa je Harry Potter adventski kalendar super ideja za poklon nekome tko je pravi Potterhead. Izdvojili smo par nama najboljih kalendara.

Drveni Autobus vitezova

Ovaj posebni adventski kalendar dolazi zapravo potpuno prazan. Poznati autobus vitezova kojeg obožavatelji znaju uz Zatočenika Azkabana, ima 25 kućica koje možete ispuniti sa slasticama i poklončićima po svojoj želji. To je odlično ako nekome poklanjate adventski kalendar jer ga možete u potpunosti personalizirati. A što je najbolje, ovaj kalendar možete ponovno iskoristiti i iduće godine! Autobus također ima i prednje prozore koji svijetle, kao i farovi. Preslatko je! Ovaj kalendar možete nabaviti na Amazonu za 20 dolara.

LEGO Harry Potter adventski kalendar

Ovo nam je možda najdraži i najposebniji kalendar jer smo zaista slabi na LEGO. Ovaj Harry Potter set sadrži 334 komada od kojih svaki dan slažete po tri igračkice što čine jednu scenu iz filmova. Dakle, prve tri igračkice slažu jednu scenu iz prvog filma, sljedeće tri igračkice iz drugog filma i tako dalje. Sve dok posljednjeg dana ne dobijete čitav niz najlegendarnijih scena iz naših najdražih filmova o čarobnjačkom svijetu. A dodatan plus je što se sa složenim igračkama na kraju možete i igrati. To je odlično za djecu, ali tko kaže na ni mi odrasli ne možemo malo glumiti čarobnjake iz Hogwartsa? LEGO Harry Potter adventski kalendar prodaje se za oko 30 funti i možete ga naručiti putem LEGO službene stranice.

Funko Pocket Pop Harry Potter adventski kalendar

Svim strastvenim sakupljačima Pocket Pop figurica ovo će biti izvrstan poklon. U kalendaru dolaze 24 figurice omiljenih likova kao što su Harry, Ron, Hermione, Dobby i mnogi drugi. Ovaj set možete kupiti za 495 kuna, a na funkoeurope.com sada je veliki popust od 49% pa ćete kalendar nabaviti za 255 kuna. To je izvrsna cijena s obzirom na to da se inače pojedinačne Pocket Pop figurice prodaju za oko 80 kuna, odnosno 10 funti.

Harry Potter adventski kalendar s čarapama

Ovaj adventski kalendar će vam jako dobro poslužiti za zimu. A priznajte, kako smo stariji, to sve više volimo dobiti čarape za poklon. Pogotovo kada je riječ o tematskim čarapama naših omiljenih filmova i knjiga. Adventski kalendar dolazi sa 12 prozorčića u kojima se nalazi sedam pari stopalica te pet pari čarapa pune dužine. Svaka čarapa dolazi s drugačijim dizajnom i motivima Harryja Pottera. Adventski kalendar možete naručiti na web stranici Lost Universe za oko 40 funti.

Harry Potter Great Hall adventski kalendar

Ovaj adventski kalendar je za sve beauty-lovere. Kalendar s likom Hedwiga donosi 24 beauty proizvoda poput mirisa za dom, gelova za tuširanje, sjajila i balzama za usne, kugle za kupanje i još mnogo toga. Set uključuje i Golden Snitch kuglu za kupanje, a svaki proizvod ima svoju tematiku četiriju kuća; Raveclaw, Slytherin, Hufflepuff i Gryffindor. Beauty adventski kalendar prodaje se za 36 funti na web stranici Boots.

SAZNAJ VIŠE: