BURO.Izbor: Kako mirišemo ovu jesen od jutra do večeri?

Idealan jesenski parfem preko dana pobuđuje uspomene svježeg zraka poslije kiše, dok nas navečer jesenski parfemi trebaju zavoditi s gurmanskim notama. Ovo su savršeni jesenski parfemi koji rade upravo to.
19.10.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

U potrazi za savršenim jesenskim parfemima koji neće mirisati kao ništa što ste do sada osjetili, pronašli smo 10 idealnih parfema za sve jutarnje i večernje prigode. Vrlo pamtljivi i unikatni. To su bili kriteriji koje su parfemi morali zadovoljiti da bi se našli na ovoj listi. Bilo da ste parfemski gurman, ili tražite mirise koji opuštaju, donosimo top listu jesenskih parfema s kojima ćete ostati nezaboravni.

JESENSKI DNEVNI PARFEMI

Savršeni jesenski dnevni parfemi lagani su i osvježavajući. Nisu previše kiseli, ali nude dašak olakšanja i opuštqanja. Idealni su za ured, jutarnju kavu ili popodnevni event. Još su bolji kad se miris parfema pomiješa s mirisom kiše u zraku. Naginjete li bezvremenskoj parfemskoj priči koja je inspirirana kišnim vremenom i mirisom tvida, nema boljeg jesenskog odabira od Chanel Paris – Édimbourg. Za one željne unikatnih jesenskih parfemskih nota koje traju cijeli dan preporučujemo Prada Paradoxe. Kod užurbanog urbanog dana nema boljeg parfemskog izbora od novog Maison Francis Kurkdjiana 724. Za one koji više naginju klasici, izvrstan odabir je Elizabeth Arden White Tea. Lagan i opuštajuć jesenski parfem s mirisom bijelog čaja kao glavnom notom. Ako želite da vas ovu jesen cijeli dan ispituju koji to parfem nosite, posegnite za neuobičajnim spojem kakvog nalazimo u Memo Ocean Leather parfemu.

JESENSKI VEČERNJI PARFEMI 

Savršeni jesenski večernji parfemi su slatki, gurmanski i veoma zavodljivi. Slatke note savršeno će se stopiti s jesenskim zrakom. Jesen je period kad volimo jače začine u kavi i desertima, stoga zašto ne primijeniti ovaj trend i na parfeme. Osjećate li se kao suptilni gurman koji traži dugotrajan bezvremenski parfem za jesen, posegnite za Les Exclusifs de Chanel No 22. Ako želite ostati nezaboravni najnovija verzija poznatog Lancomeovog La Vie est Belle parfema, Oui Eau De Parfum osigurat će vam mirisno mjesto u sjećanju svih koje susretnete. Za prave gurmane željne spicey atmosfere, preporučujemo savršen jesenski parfem Bouquet Ideale od Casamorati. Ako ste u potrazi za idealnim večernjim cvjetnim parfemom, nema boljeg izbora od novog DIOR J’Adore Parfum D’eau koji je bez alkohola, stoga je odličan izbor i za osjetljivu kožu. Za one koji traže jednostavnost i seksepil u jednom jesenskom parfemu preporučujemo intrigantan spoj u MEMO French Leather Rose.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: