Dior Beauty lansira svoj prvi parfem baziran na vodi

J’Adore Parfum D’Eau je revolucionarni parfem kuće Dior koji je u potpunosti bez alkohola te je baziran na cvjetnim uljima i vodi
22.08.2022.
IMAGE SOURCE: Dior
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

U čarima parfema, mirisnih i toaletnih vodica uživamo stoljećima i nije nam dosta. Bilo da smo tip osobe koji mijenja mirise kako se mijenjaju godišnja doba ili smo vjerni jednom parfemu, baš svi se veselimo isprobavanju novih mirisnih nota koje nam poznati brendovi vješto mućkaju. Dior je zasigurno jedan od vodećih primjera kako se rade dobri parfemi. A nije ni ovaj puta zakazao. Štoviše, Dior Beauty pomaknuo je ljestvicu s revolucionarnim pothvatom stvaranja svoj prvi ikad miris bez alkohola koji je baziran na vodi.

Ova revolucionarna najava doista je uzbudljiva za Dior kao i cijelu parfemsku industriju. Brend je svoju genijalnu formulu razvio patentiranim postupkom nano-emulzije koji uključuje integraciju visoke koncentracije cvjetnih ulja i vode pod visokim pritiskom. Prije se smatralo da je nemoguće proizvesti učinkovit parfem bez prisutnosti alkohola, no Dior Beauty je kao vodeći brend u proizvodnji  mirisa prešao te prepreke i stvorio jedinstveni put kojim će se kretati njegovi proizvodi.

J’Adore Parfum D’Eau naziv je ovog revolucionarnog izuma. On je neljepljiv i postojan parfem koji odiše raskošnom kombinacijom cvijeta naranče, magnolije, Damascena ruže i arapskog jasmina. Ova oda cvjetnih mirisa  potječe iz Diorovog programa održivosti „Ljepota kao nasljeđe“. J’Adore Parfum D’Eau kampanja izaći će ovoga rujna s prekrasnom Charlize Theron kao licem kampanje, a parfem će se na službenoj stranici Diora prodavati za 118 američkih dolara.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: