Burberry i Minecraft obukli su Xbox u luksuzni dizajn

Modna kuća Burberry sve više oblikuje svoj identitet oko digitalne estetike pa je sada ušla u suradnju s popularnom igrom Minecraft s kojom je kreirala jedinstveni dizajn za igraću konzolu Xbox
17.11.2022.
IMAGE SOURCE: Burberry

Ako ste gamer ili to tek želite postati, zašto ne biste imali otmjenu i jedinstvenu igraću konzolu? S obzirom na to koliko je gaming industrija postala popularna, nije ni čudo da i modni brendovi žele dio tog kolača. Luskuzna modna kuća Burberry nedavno je najavila da će pokrenuti višestruku suradnju s popularnom igricom Minecraft. Ovaj par otkrio je sada da su udružili snage kako bi kreirali jedinstveni dizajn Xboxa.

Limitirano izdanje Burberry x Minecraft Xbox siže sa širokom ponudom suradnje. Pa tako uz Xbox presvučenim u poznati Burberry dezen, moći ćete se zabavljati uz „Freedom To Go Beyond“ igricu u kojoj je ova modna kuća uplovila u svijet Minecrafta pa ćete tako rješavati zagonetke, tražiti posebne predmete i uživati u avanturi dok vaši likovi budu odjeveni u najnovije komade visoke mode. Burberry nastavlja oblikovati svoj identitet oko digitalne estetike, ali nije jedini. Louis Vuitton se također ubacio u svijet igara pa već neko vrijeme možete u spomenutom Minecraftu odabrati skinove s potpisom LV-a.

https://www.instagram.com/p/CkgZGLXjSvb/

Što se tiče Xboxa, on i njegov joystick su presvučeni u Burberry ruho, a nalaze se u otmjenoj pikseliziranoj kutiji koja je inspirirana Minecraftom te preuzima smeđe tonove likova iz igrice. Uz ekskluzivnu konzolu koja postoji samo u 50 primjeraka, Xbox je dao obožavateljima priliku da osovoje ovaj Burberry x Minecraft Xbox zajedno s ekskluzivnim ariklima u igri. Prijaviti se možete na Burrberyjevoj web stranici do 21. studenog.

SAZNAJ VIŠE: