Bottega Veneta je Celine nove generacije

Nova kolekcija Matthieua Blazyja će oduševiti sve one koji još uvijek traže svoj brend nakon odlaska Phoebe Philo iz kuće Celine. Dizajner je u Milanu potvrdio da je bio najbolji izbor za nasljednika Daniela Leeja
26.09.2022.
IMAGE SOURCE: imaxtree
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Nakon Kim Kardashian i Dolce&Gabbane te Paris Hilton i Versacea svi koji su se zaželjeli majstorstva, mode i komada koji se doista mogu nositi, su usmjerili pogled ka Bottegi Veneti. Malo je za reći da je Blazy isporučio kolekciju vrijednu pažnje. Njegov nonšalantni luksuz je vrijedan divljenja i podsjeća nas na ushićenje koje smo osjećali kada smo gledali kolekcije Phoebe Philo za Celine. Ništa nije pretjerano, sve je nosivo i nenametljivo. Bottega je vrhunski kožarski brend što Blazy jako ističe.

Kompletna filozofija kuće se okrenula upravo na umijeće izrade i povijest koju brend ima što je jedini ispravan put u vremenima kada se sve konzumira jako brzo i kada se kvaliteta nekako ostavlja po strani.

Apsolutno smo zaljubljeni u statement balonere od najfinije kože, kožne suknje i haljine i kožno odijelo u blijedo žutoj boji. Reviju je otvorio s dva basic stylinga, a jedan od njih je nosila velika Kate Moss. Kate je prošetala u kombinaciji širokih traperica, vunene natkošulje kariranog uzorka i bijele potkošulje. Muška kolekcija također ima komade koje bismo posudili ili bismo ih rado vidjeli na našim muškarcima. Od trapera do odijela u kombinaciji s oversized kaputima, Blazy jako dobro zna kako odjenuti muškarca.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: