Ovdje želimo biti: boutique kabine s pogledom na Tihi ocean

„Cabañas Maralto“ su šarmantne boutique kabine smještene na strmini iznad Tihog oceana iz kojih pogled puca na nepregledni pješčani krajolik
31.01.2023.
IMAGE SOURCE: Cristobal Palma
RECOMMENDED

Ako nas pitate gdje bismo najradije živjeli, onda je to negdje uz more. Nije nam bitno koje je godišnje doba, samo nek nas budi šum mora ili oceana, i mi smo sretni. Zato volimo pronalaziti smještaje koji se nalaze tik uz obalu, bilo da je riječ o modernoj vili na našem Hvaru ili luksuznim šatorima u dalekom Meksiku. Još jedan prekrasan pogled na nepregledni ocean otkrili smo u Čileu, na obali Navidada. Pogled na Tihi ocean puca iz dvije boutique kabine za življenje u koje bismo se rado odmah preselili.

Cabañas Maralto boutique kabine

Smještene na strmini iznad Tihog oceana, dvije boutique kabine pod nazivom „Cabañas Maralto“ gledaju na osamljeni, a ujedno veličanstveni pješčani pojas u Navidadu, u Čileu. Kabine su djelo arhitektonskog studija iz Santiaga Croxatto & Opazo koji je ovim blizankama dao posebna imena prema vrstama ptica koje se nalaze na lokalnom području: La Toica i La Tagua. Boutique kabine su izgrađene od reciklirane hrastovine, otpornog i rustičnog materijala koji se stapa s krajolikom. Obje kabine imaju vanjske terase koje se mogu povezati s unutarnjim prostorom zahvaljujući velikim vratima. Terase su strateški okrenute prema sjeveru kako bi posjetitelji mogli uživati u promatranju valova dok im kabine pružaju zaštitu i zaklon od jakih oceanskih vjetrova.

Unutrašnjost obaju kabina sastoji se od dvije razine. Sobe su naslagane jedna iznad druge, što gostima daje bolji vidikovac na obližnju plažu i koloniju morskih lavova koja tamo živi. Dnevni boravak, blagovaonica i kupaonica nalaze se u prizemlju dok brodske ljestve vode do spavaćih soba. Krevet u sobi smješten je tik uz veliki prozor koji gleda na okolni stjenoviti obronak. Cijela kabina opremljena je ogromnim prozorima za potpuni doživljaj oceanskoj divljeg krajolika.

U objema boutique kabinama korištena je ograničena paleta materijala i namještaja svijetlog drveta za stvaranje tople, gostoljubive i prostrane atmosfere. Šarmantne kabine otvorene su za goste i iznajmljivanje putem Airbnb-a. Kabinu možete iznajmiti za 81 funtu (oko 92 eura) po noći.  

SAZNAJ VIŠE: