Što ćemo gledati na Netflixu u rujnu?

Izdvajamo popis odličnih naslova filmova i serija na Netflixu zbog kojih jedva čekamo jesen
30.08.2022.
IMAGE SOURCE: IMDb/ Netflix
RECOMMENDED

Ljetni filmski program je završio i kreće nam onaj jesenski. I možemo reći da mu se doista veselimo. Ljeti smo uživali na moru i festivalima, a kad su nas vrućine tjerale pod klimu, bingewatchali smo izvrsne dokumentarce koje nam je Netflix pripremio. Sada kada nam se bliži kišno razdoblje, još nam je draže sklupčati se pod deku i gledati omiljene serije i filmove. Trenutno smo svi pod ekstazom „Kuće zmajeva“ na HBO-u, ali ako se želite odmaknuti od dinastije Targaryen, Netflix ima odličnu ponudu za ovaj rujan.

Do Revenge (16.9.)

Zvjezda serije „Stranger Things“ Maya Hawke i „Riverdale“ ikona Camila Mendes udružile su snage u teen komediji „Do Revenge“. Eleanor i Drea učenice su u elitnoj privatnoj srednjoj školi. Ove dvije učenice, jedna popularna, a druga neupadljiva, sklope tajni dogovor kako bi se međusobno osvetile neprijateljima. Ako ste za malo mračne tinejdžerske komedije, ovo je film za vas.

Blonde (28.9.)

Jedan od najočekivanijih filmova napokon dolazi na Netflix u nadolazećem mjesecu. Riječ je o igranom filmu o velikoj hollywoodskoj divi Marilyn Monroe u čiju je ulogu uskočila izvrsna glumica Ana de Armas. Film „Blonde“ redatelja Andrewa Dominika nastao je prema istoimenom biografskom fikcijskom romanu Joyce Carol Oates, a također je privukao veliku pažnju kao prvi Netflixov film s oznakom NC-17. Odnosno, s kategorijom samo za odrasle. Mi vjerujemo da će film zaraditi brojne pohvalne nakon što izađe na streaming platformu krajem rujna.

FATE: THE WINX SAGA, SEZONA 2 (16.9.)

Od crtića za djecu, do fantastične mračne teen serije. Prva sezona Winx Sage pobrala je brojne ovacije publike i zvih onih koji su veliki zaljubljenici u fantasy drame. Iako je druga sezona bila odgođena, ipak nam se Winxice vraćaju ove jeseni. Druga sezona će također sadržavati dvije epizode više od prve sezone, ukupno njih osam. Nostalgičari za djetinjstvom, ali i fanovi tinejdžerskih drama s jezivim prizvukom, ovoga će rujna uživati u novoj Winx sagi.

CHEF’S TABLE: PIZZA (7.9.)

Omiljena dokumentarna serija „Chef’s Table“ vraća se na Netflix s novom sezonom. Ovoga puta u fokusu je talijansko jelo koje malo tko ne obožava: pizza. Kao i u prethodnim sezonama, o ovoj će se sezoni pratiti kuhari diljem SAD-a i svijeta koji će otkriti male tajne umijeća pravljenja pizze. Od Kyota do Arizone, upoznat ćemo razne stilove i tehnike u kreiranju pizze, ali upozoravamo: pripemite si neke grickalice dok gledate seriju jer ćete zasigurno postati gladni.

Fakes (2.9.)

Ako ste za neku komičnu seriju nabijenu avanturom, „Fakes“ je za vas. Dvije najbolje prijateljice Zoe i Becca izradile su lažne osobne iskaznice kako bi mogle kupiti alkohol. Međutim, obična izrada lažnih iskaznica za kupnju alkohola, prerasla je u čitavo carstvo lažnih osobnih koje su ove dvije prijateljice izgradile. Djevojke tiskaju i prodaju na tisuće iskaznica i počinju zarađivati ogromne novce. No, može li tako unedogled bez posljedica? Jedva čekamo pogledati seriju.

SAZNAJ VIŠE: