Pizza je fokus nove sezone popularne serije Chef’s Table

Na Netflix se vraća popularna dokumentarna serija „Chef's Table“ koja je ovoga puta posvećena omiljenom talijanskom jelu: pizzi
24.08.2022.
IMAGE SOURCE: Netflix
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Svi ljubitelji pizze, ova sezona serije Chef’s Table je za vas. Netflix je službeno najavio novu sezonu svoje hit dokumentarne serije koja je ovaj put posvećena svima omiljenom talijanskom jelu: pizzi. Svaka epizoda prikazuje kuhara, specijaliziranog za vrhunsku i jedinstvenu kuhinju, koji pokazuje kako spravlja svoja prepoznatljiva jela. Mnogi restorani u seriji osvojili su Michelinove zvjezdice, a na čelu su neki od najpriznatijih kuhara na svijetu.

Jednako kao prethodne sezone showa, i ova će sezona povesti gledatelje širom SAD-a i svijeta kako bi upoznali kuhare koji su jedinstveno posvećeni svom zanatu. „Chef’s Table: Pizza“ sastojat će se od šest 45-minutnih epizoda od kojih svaka ističe drugog pizza majstora. Pizza je možda jedan uobičajen obrok, no show će istaknuti one kuhare koji su pravljenje pizze pretvorili u umjetnost.

Obožavatelji serije mogu očekivati kuhara Franca Pepea čiju pizzeriju u Caiazzu u Italiji, Pepe In Grani, naširoko smatraju jednim od najboljih odredišta za pizzu u matičnoj zemlji ovog ikonskog jela. Uz Pepea, gledat ćemo i Gabrielea Boncija, Chrisa Bianca, Ann Kim, Yoshihiroa Imaija i Sarah Minnick.

Od Kyota do Arizone, svaki od spomenutih kuhara ima vlastiti stil, vlastitu tehniku i jedinstvenu pozadinsku priču te svoju ideju o tome što čini savršenu pizzu. „Chef’s Table: Pizza“ na Netflix dolazi 7. rujna i mi jedva čekamo gledati seriju dok slasno jedemo pizzu!  

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: