Želimo zaploviti s Diorom po Hong Kongu

Modna kuća Dior ušla je u suradnju s poznatom trajektnom službom Star Ferry kako bi slikovitom plovidbom proslavila novootvoreni butik na Canton Roadu
22.09.2022.
IMAGE SOURCE: Dior/ Instagram
RECOMMENDED

Čini se kako modna kuća Dior voli plovidbe. Nakon što je Parižanima  pružala luksuzno spa krstarenje po Sieni, sada je na red došao Hong Kong. Christian Dior pruža impresivno iskustvo svojim pokroviteljima dok plove tematskim parnim brodom Star Ferry u Hong Kongu. Proslavljajući svoj novi butik na Canton Roadu, ova luksuzna modna kuća surađuje s gradskom putničkom službom kako bi osigurala slikoviti prijelaz luke od Tsim Sha Tsuija do Centralne luke.

Kao posveta Diorovoj ostavštini i bogatoj povijesti Star Ferryja, kampanja rekreira kultni parobrod u prilagođenoj bijeloj boji s elegantnom nadogradnjom interijera. Također ga krasi grafički simbol marke, koji je ručno oslikavan do savršenstva više od dva mjeseca. Sjedala su također preuređena svim zvjezdanim jastucima, dok su kolutovi za spašavanje poprimili kompletni Diorov tretman.

Još jedan istaknuti detalj uključuje sretnu zvijezdu gospodina Diora koja se nalazi na srednjem dijelu parobroda. Diorova zastava može se ugledati na stražnjem i prednjem kraju broda. Star Ferry s Diorovom tematikom plovit će sve do 5. studenoga.

Star Ferry je inače poznata putnička trajektna služba i turistička atrakcija u Hong Kongu. Njegove glavne rute prevoze putnike preko luke Victoria, između otoka Hong Kong i Kowloona. S flotom od dvanaest trajekata, tvrtka prometuje na dvije rute preko luke, prevozeći preko 70 000 putnika dnevno. Star Ferry pruža slikovit, ali i povoljan način prijelaza luke pa je Dior izabrao odličnog suputnika u pokazivanju ljepota Hong Konga.

SAZNAJ VIŠE: