SEARCH

Želimo LEGO Chevrolet Corvette na našoj polici

Povodom proslave sedamdesete godišnjice Chevrolet Corvette automobila, LEGO i njegova franšiza Icon stižu s upečatljivim crvenim setom Corvette iz 1961. godine
05.07.2023.
IMAGE SOURCE: LEGO
RECOMMENDED

Od svih LEGO setova, među najdražima su nam oni s automobilima. Želimo skupiti cijelu kolekciju LEGO replika legendarnih automobila pa s vremena na vrijeme škicamo što je novo izašlo i možemo reći da nas LEGO nije razočarao. Najnoviji set koji stiže iz tvornice je kultni 1961 Chevrolet Corvette i mi smo oduševljeni.

Kultni Chevrolet model

Prvi Corvette izašao je iz Chevrolet tvornice 1953. i od tada se model etabilirao kao jedan od najistaknutijih američkih automobila. Tijekom svojih sedamdeset godina postojanja, Corvette je zadržao svoj status simbola automobilske izvrsnosti i brojnim modelima koji se njeguju i dan danas.

Kako bi proslavili sedamdesetu godišnjicu Chevrolet Corvette automobila, LEGO i njegova franšiza Icon stižu s upečatljivim crvenim setom Corvette iz 1961. godine.

Corvette je tada predstavio kulti stražnji dio, takozvani „pačji rep“ u svome dizajnu. Konstrukcija automobila sastoji se od 1210 komada i sadrži ključne detalje kao što su opcije konfiguracije tvrdog ili otvorenog vrha. Poklopac motora i prtljažnik koji se otvaraju otkrivaju unutarnje komponente automobila dok radni upravljač osigurava da se u njemu može uživati na razne načine.

Izdavanje LEGO Chevrolet Corvette seta počinje 1. kolovoza za LEGO VIP-ovce, a a nankon toga je set lansiran za sve 4. kolovoza i koštat će 150 dolara.

SAZNAJ VIŠE: