SEARCH

Želimo Billie Eilish x Nike Air Alpha Force 88 tenisice

Kultni model Nike tenisica iz osamdesetih Air Alpha Force 88 tenisice ponovno stižu na tržište kreirane u suradnji s Billie Eillish
14.03.2023.
IMAGE SOURCE: Nike
RECOMMENDED

Zadnjih par tjedana su nam sve oči uprte u kolaboraciju između brendova Nike i Tiffany koja je mnoge, a i nas, razočarala. Sve je jasno kada nam se više sviđa custom kutija u kojoj stižu ove posebne tenisice, od samih tenisica. no, jedna suradnja koja doista valja je ona između Nikea i pjevačice Billie Eillish. Ranije ove godine, krenule su glasine da će Nike Air Alpha Force 88, poznata košarkaška silueta iz 80-ih, dobiti veliki povratak. Glasine su, na naše oduševljenje, točne.

The Billie Eillish x Nike Air Alpha Force 88

Nike Air Alpha Force 88 tenisice u crveno-bijeloj boji sjajile su se na košarkaškoj utakmici Chicago Bullsa protiv New York Knicksa u siječnju 1988. godine, a sada su obnovljene u suradnji s američkom pop zvijezdom Billie Eillish. Ova umjetnica nastavlja širiti svoju suradnju s Nikeom nakon izlaska još jedne kolaboracije za Air Force 1 Low.

Billie Eillish x Nike Air Alpha Force 88 vraćaju ovaj kultni model na tržište. Tenisica dolazi u sljedećim bojama: sivoj, vatrenocrvenoj, crnoj i neutralno sivoj. Gornji dio tenisice je od čiste bijele kože, a živopisni crveni Swoosh znakovi protežu se sa svake strane.

Najistaknutiji dio tenisice su crne gumene trake na čičak koje se nalaze na prednjem dijelu iznad prstiju. Grafički natpis inspiriran košarkom „AAF88 FORCE“ ispisan je na jeziku. Billie Eillish x Nike Air Alpha Force 8 dolaze u prodaju u narednim mjesecima po cijeni od 130 američkih dolara.

SAZNAJ VIŠE: