Zara je upravo predstavila Barbie kolekciju

Bilo je samo pitanje vremena kada će Zara predstaviti kolekciju koja je posvećena filmu Barbie. Dočekali smo je i evo kako izgleda
17.07.2023.
IMAGE SOURCE: Zara

Film Barbie je u prošlom vikendu zaradio skoro 100 milijuna dolara što je veća procjena od inicijalnih 70. Mašinerija ovog filma je doista zapanjujuća, a svi koji nešto mogu proizvesti u ružičastoj boji ili s Barbie logotipom su upregnuli svoje kreativne timove i jašu na valu popularnosti filma. Posljednja u nizu modnih kolekcija inspirirana filmom dolazi iz Zare i možemo reći da se radi o najrazrađenijoj kolekciji dosad. Očekuju vas komadi za dan i noć u svim nijansama ružičaste, od baby pink i kariranih modela do boje fuksije.

Zarin dizajnerski tim je priredio bodyje s Barbie logotipom, cropped majice u polo stilu koje dolaze u kombinaciji s vrućim hlačicama, ružičaste trenirke koje možete spariti s majicama s printom, satenske pidžame, komplete od trapera (top i duga suknja) te nekoliko večernjih opcija koje uključuju drapiranu mini haljinu u boji fuksije i večernju srebrnu haljinu sirena kroja. Kolekcija je dostupna na Zarinoj stranici.

SAZNAJ VIŠE: