SEARCH

Započele su prijave za dugo očekivani Beauty PRO makeup tečaj

Želite postati profesionalni vizažist? Krenuli su upisi 19. generacije Beauty PRO tečaja pod vodstvom Silvije Stojanović
14.09.2023.
IMAGE SOURCE: Press
RECOMMENDED

Započele su prijave za dugo očekivani Beauty PRO makeup tečaj koji ove jeseni upisuje već 19. generacija polaznika. Tečaj će u luksuznom Makeup učilištu u centru Zagreba, dosad znanom kao Ministry of Beauty, voditi Silva Stojanović, a sve polaznike očekuje pregršt novosti – Make Up For Ever set šminke za polaznike te dva predavanja Lancôme regionalnog makeup artista, Milana Zorića, o njezi kože Beauty Tech inovacijama i jesenskom Lancôme looku. Time započinje i poseban «Aftercare» program u sklopu učilišta, koji okuplja alumni zajednicu i nudi im besplatnu edukaciju o trendovima i makeup novitetima direktno od renomiranih svjetskih brendova, kao i značajne popuste na makeup. Prijavite se, upišite zvanje vizažist u radnu knjižicu i okrenite novu stranicu u karijeri!

Dugo očekivani Beauty PRO makeup tečaj ponovno otvara prijave na mrežnim stranicama www.makeupuciliste.hr i www.silvastojanovic.com. Devetnaesta generacija polaznika će 2. listopada pod vodstvom renomirane makeup artistice, Silve Stojanović, započeti edukaciju u Makeup učilištu by Silva Stojanović Academy u centru Zagreba. Tijekom četiri tjedna, polaznici će usvojiti teorijska znanja o tipovima i njezi kože, razvoju makeupa tijekom stoljeća, te izvoditi praktične vježbe uz asistenciju vrhunskih stručnjaka i upotrebu proizvoda renomiranih kozmetičkih brendova, poput Make Up For Ever, Lancôme i drugih. 

«Beauty PRO makeup tečaj, u trajanju od 164 sata, počinje 2. listopada. Za upis na tečaj nije potrebno predznanje, već razumijevanje filozofije koja stoji iza sofisticirane komunikacije putem makeupa koja se koristi već stoljećima. Teorijski dio obuhvaća dvadeset sati, dok praktični dio obuhvaća čak 144 sata nastave pod vodstvom vrhunskih stručnjaka kozmetologije, fotografije, kao i moje osobno. Nakon završetka, polaznici dobivaju diplomu vizažista, tj. uvjerenje s kojim se tečaj upisuje u radnu knjižicu», objašnjava Silva Stojanović.

Polaznike će tijekom tečaja dvaput posjetiti Milan Zorić, regionalni Lancôme makeup artist, koji će im predstaviti i Beauty Tech inovaciju u njezi kože. Time će započeti i poseban «Aftercare» program, namijenjen svim alumni polaznicima Učilišta. Tako će svi polaznici Beauty PRO tečaja imati neograničeni, besplatni pristup Masterclass događanjima koja će predstaviti novitete, trendove, kao i stručnjake iz beauty industrije. Studenti će imati izravan pristup obuci o novim proizvodima iz portfelja vrhunskih brendova, poput Armani, YSL, Lancôme, Make Up For Ever, Illamasqua, Biotherm i drugih brendova s kojima je ugovorena suradnja.

«Svi Masterclass eventi u našem Učilištu omogućit će polaznicima PRO tečaja da prvi isprobaju teksture, svjedoče demonstracijama i predavanjima vezanim uz predstavljanje noviteta i trendova renomiranih svjetskih brendova, ali i da za kupnju istih ostvare popuste. Raspored Masterclasseva ćemo uskoro objaviti na našoj novoj mrežnoj stranici gdje sada možete izvršiti rezervaciju mjesta za jesenski Beauty PRO tečaj. Požurite, jer mjesta su ograničena kako bi se s punom pažnjom mogli posvetiti svakom polazniku» zaključuje Silva Stojanović.

SAZNAJ VIŠE: