SEARCH

Zapamti riječ Hyperdew – dubinski hidratantna inovacija iz Skintegre

Napredna hidratantna maska za dehidriranu kožu koju ćete htjeti isprobati ODMAH
25.08.2022.
IMAGE SOURCE: Skintegra
RECOMMENDED

Taman za jesen Skintegra nam priprema savršen proizvod za obnovu kože nakon ljeta. Povratak s ljetovanja često je obilježen dehidriranom kožom, iziritiranom kožnom barijerom i neujednačenim tenom. S novom inovativnom maskom Hyperdew, Skintegra cilja na sve navedene probleme. Iz laboratorija hrvatskog brenda Skintegra, stiže nam rješenje za dubinsku hidrataciju i vraćanje balansa kože. 

Što je Hyperdew?

Hyperdew je neispiruća maska za naprednu hidrataciju svih tipova kože. Inovativan kompleks sastojaka poput probiotičkih fermenata i prirodnih faktora vlaženja (skraćeno NMF) podržavaju mikrobiom kože i održavaju barijernu funkciju, dok derivat azelaične kiseline posvjetljuje mrljice, balansira proizvodnju sebuma i hidratizira. Hyperdew masku možete uvrstiti u svoju rutinu čak i ako koristite druge eksfolirajuće kiseline (BHA i AHA) ili retinoide.

Kako djeluje Hyperdew?

Hyperdew maska pruža dugotrajniji učinak hidratacije, ujednačava ton kože i djeluje preventivno na prve znakove starenja kože. Ovi znakovi mogu biti jače izraženi nakon ljeta.

Inovacija nije samo u kompleksu sastojaka već i u novoj WATER-BURST tehnologija pri nanošenju Hyperdewa koja raspršuje hidratantne čestice što omogućava naprednu hidrataciju. Vlaga se dubinski veže u kožu, dok emolijensi formiraju prozračan sloj koji zadržava vlagu u koži. Zahvaljujući laganoj gel teksturi nema osjećaja težine nakon maske. Koža i dalje diše. Kao rezultat dugotrajnog korištenja maske, koža je umirena, opskrbljena blagotvornim sastojcima i svježeg izgleda.

Kome će idealno odgovarati Hyperdew neispiruća maska?

Hyperdew masku će voljeti svaka koža, a posebice dehidrirana, koja pati od osjećaja zatezanja i sklona je ljuskanju. Pravilna hidratacija kože glavni je preduvjet za njeno zdravlje i održavanje barijerne funkcije u balansu, neovisno o ostatku uobičajene rutine njege lica, dok su obnova kožne barijere i hidratacija imperativ pri kreiranju individualizirane njege. Kada je hidratiziranost kože optimalna, koža djeluje glatko i ima prirodan sjaj, dok dehidraciju kože izdaju naglašene linije i bore. Treba imati na umu kako se odumrle stanice suhe i dehidrirane kože teže samostalno ljušte, a kod težih oblika suhoće i dehidracije dolazi i do formacije ljuskica. Pored transepidermalnog gubitka vode, odnosno isparavanja vode iz dubljih dijelova kože prema površini (TEWL), kronološko starenje će dodatno dehidrirati kožu, kao i vanjski stresori i štetni čimbenici iz okoline.

Redoslijed nanošenja Hyperdew maske: suha koža vs. masna koža

Kako se radi o proizvodu namijenjenom svim tipovima kože, potrebno je prilagoditi način korištenja. Suha koža će preferirati Hyperdew kao završni korak noćne rutine. Sama maska nije dovoljno hranjiva za suhu kožu da bi zamijenila kremu kod suhe kože stoga je najbolje koristiti ju kao zadnji korak nakon hidratantne kreme.

S maskom kožom imamo drugu situaciju. Ovom tipu kože odgovaraju prozračne i gel teksture stoga se maska može nanijeti nakon seruma ili čak samostalno kao zadnji korak rutine. Maska je dostupna na Skintegrinom webshopu, a do nedjelje 28.08.2022. Skintegra časti s 15% popusta. Više detalja o maski te kako koristiti novitet iz Skintegrinog laboratorija, saznajte na službenom webshopu skintegra.hr.

SAZNAJ VIŠE: