Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova

Mali francuski brendovi imaju savršene ruževe za usne i privukli su nam pažnju raskošnom paletom boja i šarmantnim pakiranjima koje želimo useliti u svoj neseser. Ovo su brendovi za koje trebate znati
01.11.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Francuzi znaju.

A pogotovo Francuskinje znaju kako da nam “ne izlaze iz glave” sa svojim savršeno nesvršenim šiškama i odjećom, šminkom koja je cool i seksi, bilo da se radi o tušu za oči ili o crvenom ružu. A kad smo već kod ruževa, nije nikakva tajna da upravo francuski brendovi imaju neke od najboljih. Svi imamo svoje omiljene Chanel, Dior i Yves Saint Laurent nijanse, ali sada je tu i cio niz manjih nezavisnih brendova među kojima smo pronašli neke od najboljih.

ROUJE

BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 1)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 2)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 3)

Paleta Les filles en rouge brenda Rouje je za kratko vrijeme postigla kultni status, a slično se događa i s linijom Creamy Lipsticks. Kako i ne bi kada iza njih stoji Jeanne Damas, djevojka koja je uvijek znala kako da nam pruži ono što želimo čak i prije nego što toga budemo sami svjesni, bilo da se radi o ljetnim haljinama ili nijansama za usne koje idu od potpuno prirodnih do klasičnih crvenih. Retro zlatno pakiranje je samo šlag na torti.

LA BOUCHE ROUGE

BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 4)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 5)
BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 6)

Najluksuzniji niche brend na našoj listi, Le bouche rouge je poput visoke mode, ali u make up svijetu, a ruževi su njihov zaštitni znak (i samo ime u prijevodu znači “crvena usta”). Osim klasičnih crvenih za svaki podton kože i raspoloženje, sada imaju i balzame s nevjerojatnim finišem, a zaljubljeni smo i u kožno pakovanje tubi.

VIOLETTE FR

BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 9)

Bilo je samo pitanje vremena kada će Violette osnovati svoj beauty brend i osvojiti naše nesesere. Dugogodišnja suradnica i kreativna direktorica brenda Guerlain, poznata šminkerica i, bez pretjerivanja, beauty ikona nije iznevjerila naša očekivanja. Violette Fr Bisou balzami za usne su među najboljima koje smo ikada probali.

YOLAINE

BURO. Wishlist: Zaljubljeni smo u ruževe malih francuskih brendova (фото 10)

S malim neovisnim brendom Yolaine smo vas nedavno upoznali jer smo se zaljubili u njihove tubice s bojom za usne i obraze u sočnim voćnim nijansama. Mousse tekstura može se nanositi prstima ili četkicom, možete je miješati ili nositi samu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: