Želite usne kao iz filma? Probajte novi make-up trend

Za romantični izgled usana koje izgledaju rumeno i nenametljivo poput usana filmske zvijezde nakon strastvenog poljupca, slijedite ove korake
28.10.2022.
IMAGE SOURCE: Pinterest/ CultBeauty
RECOMMENDED

Novi dan, novi TikTok trend. S vampirske kože koja je savršeni make up za Halloween, prebacujemo se na malo suptilnije i romantičnije trendove. U centar pažnje su stigle usne i to one kao iz filmova. Što to zapravo znači i kako ćete rekreirati ovaj trend?

„Filmske usne“ izgledaju prirodno, blago rumeno, kao da vas je netko upravo poljubio. U rekreiranju ovoga trenda na umu morate imate sve one scene iz filmova u kojima se zvijezde prepuste ljubavi u strastvenom poljupcu. Nakon poljupca, protagoniskinjine usne su užarene i rumene, s naznakama nekadašnjeg ruža koji je bivao na usnama.

Ovaj trend započela je Kat James na TikToku koja u svom videu objašnjava da su usne Keire Knightley u Ponosu i predrasudama najbolji primjer „filmskih usana“ koje možete rekreirati. Ne znamo što vizažisti koriste kako bi postigli taj „poljubljeni“ efekt usana, no James je pronašla način kako da  stvorimo romantični i nenametljiv izgled uz pomoć samo jednog proizvoda.

Za postizanje spomenutog izgleda usana, Kat James u videu spominje „Lip Blur“ ruž za usne brenda „Saie Beauty“. Za ovaj ruž kaže da je najbolji u postizanju efekta filmskih usana. Ruž nježno nanesete na usne i utapkavate ga prstima sve dok se ne razblaži pigment i lijepo rasprostri po usnama.Vjerujemo da je spomenuti ruž sjajan, ali zapravo je sve u tehnici nanošenja. Ako slijedite ove upute, možete koristiti bilo koji ruž, jajilo za usne ili olovku kako biste postigli željeni učinak.

SAZNAJ VIŠE: