Yayoi Kusama dizajn zasjao je na Louis Vuitton parfemima

U novoj suradnji Yayoi Kusame i Louis Vuittona, uz torbice i modne komade, pronašli su se i LV parfemi prekriveni prepoznatljivim točkicama japanske umjetnice
24.12.2022.
IMAGE SOURCE: Louis Vuitton

Yayoi Kusama i Louis Vuitton su se nedavno ponovno udružili nakon 2012. godine i vladavine Marca Jacobsa. Legendarna umjetnica i ovaj luksuzni brend razvili su kolekciju koja je inspirirana Kusaminim svjetski poznatim djelom Infinity Mirror Rooms pa su tako torbice, cipele i odjeća prošarani raznobojnim točkicama. Do sada smo iz kolekcije dobili pogled na kultne LV torbice, no očekuje se lansiranje čitavog niza komada u šarenom stilu. Na naše oduševljenje, suradnja dodatno uključuje niz Louis Vuitton parfema čija je ambalaža prekrivena šarmantnim Infinity točkicama.

Tri prepoznatljiva parfema ove modne kuće dobila su Yayoi Kusama makeover. Mirisi su smješteni u točkaste bočice i popratne elegantne putne torbe. Ova mirisna kolaboracija predviđena je za lansiranje u dva vala. U prvom lansiranju slavi se suradnja modne kuće LV i Yayoi Kusame iz 2012. godine. Mirisi si ukrašeni točkicama u šarenoj paleti bijele, žute, crvene, plave i zelene boje. Riječ je o tri mirisa: „“Attrape-Rêves” sadrži božure sa sirovim kakaovim prahom i pačulijem, „L’Immensité“ je obogaćen svježom aromom đumbira i grejpa, a „Spell On You“ je formuliran s blijedim irisom i ružom.

Drugo lansiranje tek treba biti otkriveno i ono će istaknuti Kusaminu ljubav prema cvijeću pa će na bočicama parfema i putnim torbama biti otisnuti cvjetni dezeni.  Prva mirisna kolekcija bit će dostupna u trgovinama 6.siječnja 2023. godine. Cijene se kreću od 320 eura za bočicu od 100 ml pa do 670 eura za putnu torbu.

SAZNAJ VIŠE: