We Are Ona je kulinarski studio koji stoji iza najglamuroznijih večera na svijetu

We Are Ona prepoznatljiv je po svojim privremenim događajima poput pop-up restorana i kulinarskih izložbi koji se odvijaju na različitim lokacijama diljem svijeta
05.05.2024.
IMAGE SOURCE: @we.are.ona
RECOMMENDED

We Are Ona je kreativni kulinarski studio koji stoji iza najglamuroznijih večera na svijetu. Osnovan 2019. godine od strane bivšeg Noma sommeliera Luce Pronzata, We Are Ona brzo je postao sinonim za inovativne i ekskluzivne gastronomske događaje širom svijeta. Njihov pristup fine diningu zasniva se na multidisciplinarnom spoju hrane, umjetnosti, dizajna i zajednice, stvarajući nezaboravna iskustva koja nadmašuju granice tradicionalnih restorana.

We Are Ona

We Are Ona – pop up kreativni studio

Luca Pronzato, vizionar iza We Are Ona, donosi svoje bogato iskustvo iz svijeta fine dininga, gdje je deset godina radio kao sommelier u kultnom restoranu Noma u Kopenhagenu. Odlučivši se za novi pristup, Pronzato je osmislio koncept koji potiče kreativnost mladih talenata te povezuje kuhare, dizajnere i umjetnike kako bi zajedno stvarali jedinstvena kulinarska iskustva. “Ona”, na katalonskom, znači ‘val’. Preplavljujući val koji, prema viziji Luca Pronzata, sommeliera vas vodi na posebno iskustvo koje nije samo u smislu hrane, već doživljaja, atmosfere i svih ostalih osjetila.

We Are Ona

We Are Ona

We Are Ona prepoznatljiv je po svojim privremenim događajima poput pop-up restorana i kulinarskih izložbi koji se odvijaju na različitim lokacijama diljem svijeta. Njihov pristup svakom projektu je jedinstven, počevši od odabira lokacije pa do detaljne pripreme prostora i stola te kreativne suradnje s različitim umjetnicima i dizajnerima.

We Are Ona

Suradnja s renomiranim imenima iz svijeta mode, umjetnosti i dizajna postala je zaštitni znak We Are Ona. Njihovi događaji često uključuju suradnju s poznatim kuharima, kao i s dizajnerima kao što su Harry Nuriev i Sabine Marcelis, čime stvaraju nevjerojatne fusion koncepte koji spajaju avangardni dizajn i kulinarsku kreativnost.

pop up

Osim toga, We Are Ona često surađuje s luksuznim brendovima i međunarodnim kulturnim institucijama, dodatno potvrđujući svoj status kao lider u kreativnom kulinarskom svijetu. Njihov rast i širenje, s otvaranjem podružnica u Sjedinjenim Državama i Milanu, jasno ukazuju na uspjeh njihovog jedinstvenog pristupa gastronomiji.

gastro

We Are Ona organizirali su večere za različite prilike i događaje diljem svijeta, surađujući s raznim partnerima iz svijeta mode, umjetnosti i dizajna. Surađivali su s umjetnicima i dizajnerima kako bi stvorili ekskluzivne večere u sklopu Paris Internationale, uglednog sajma suvremene umjetnosti koji se održava u Parizu. Ovdje su stvarali posebna iskustva koja su kombinirala kulinarsku kreativnost s umjetničkim izričajem.

Tijekom Milano Design Weeka, We Are Ona sudjelovali su u kreiranju kulinarskih doživljaja koji su upotpunjavali izložbe dizajna i umjetnosti diljem Milana. Njihove večere bile su ne samo gastronomski doživljaji, već i estetski dojmljivi događaji koji su se nadovezivali na teme i koncepte dizajna. U sklopu NY Art Weeka, We Are Ona donijeli su svoju kreativnost u New York, surađujući s lokalnim umjetnicima i kuharima kako bi stvorili jedinstvena kulinarska iskustva koja su se nadovezivala na događaje i izložbe suvremene umjetnosti u gradu.

studio

Večera u Palači Versailles za brend Jacquemus je jedan od najpoznatijih događaja koje je organizirao We Are Ona. Ova ekskluzivna večera kombinirala je luksuznu modu s visokom kuhinjom, stvarajući nezaboravno iskustvo za sve prisutne. Ove večere nisu samo gastronomski događaji, već su i umjetničke instalacije, interaktivna iskustva i prilike za povezivanje kreativnih talenata iz različitih područja. We Are Ona stvaraju jedinstvena iskustva koja se ističu po svojoj originalnosti, estetici i kreativnosti.

gastro

lifestyle

We Are Ona ne samo da stvara nezaboravna kulinarska iskustva, već i potiče inovacije i kreativnost u svijetu fine dininga. Njihova misija je preoblikovati način na koji ljudi doživljavaju i uživaju u hrani, stvarajući jedinstvene priče i doživljaje koji će trajati u sjećanju vječno.

SAZNAJ VIŠE: