Venezia FC je otvorila novu luksuznu trgovinu

Talijanski klub Venezia FC poznat kao „najmoderniji nogomentni klub na svijetu“ otvorio je svoju novu trgovinu u Veneciji
23.09.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Nema puno nogometnih klubova koji se mogu pohvaliti s otvaranjem vodeće trgovine čiji interijer oduševljava glamuroznošću i profinjenošću. Venezia FC je pametno spojila nogomet s modom i zasluženo ima titulu „najmodernijeg nogometnog kluba na svijetu“. Otkako je početkom sezone 2021/2022 izbacio svoju hvaljenu Kappa kolekciju dresova, klub Venezia FC je preuzeo novostečene modne akreditive i izbacio više kolekcija i izvan terena. Prošli tjedan, klub je podigao svoju modnu vjerodostojnost za ljestvicu više otvorivši vrata svoje nove trgovine koja se nalazi u slikovitoj sjeni mosta Rialto.

Za razliku od tradicionalnih klupskih trgovina, trgovina Venezia FC niJE preplavljena brendiranim privjescima za ključeve, plahtama i sličnim „glupostima“. Ovaj talijanski klub to radi malo drugačije.

U Venezia FC trgovini naići ćete na veliki izbor hoodica, jakni i sportskih hlača, kao i odabrane komade iz njegovih samostalnih capsule kolekcija i onih u suradnji s drugim brendovima.  Odabrani komadi uključuju i njegovu traženu kolekciju za kišu. Nogomet Venezia FC kluba možda pripada drugoj ligi, ali sve što radi izvan terena, Venecia FC radi besprijekorno.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: