Već ovoga ljeta ćemo gledati seriju „The Idol“ o kojoj svi pričaju

Ovo ljeto napokon na HBO stiže serija "The Idol" koja je nastala pod redateljskom palicom The Weeknda i Sama Levinsona, kreatora Euphorije
09.02.2023.

Otkada je stigao trailer i sinopisis za nadolazeću HBO seriju „The Idol“, svi nestrpljivo čekaju da vide što će to serija servirati. Samoproglašena kao „najljigavija ljubavna priča u Hollywoodu“, serija  prati pop pjevačicu koja započinje romansu sa zagonetnim vlasnikom kluba koji je također i vođa tajnog kulta U glavnim ulogama pronašli su se Lily-Rose Depp i Abel Tesfaye (The Weeknd), koji je ujedno i kreator serije. Uz The Weeknda, u redateljskoj stolici pronašao se i Sam Levinson, kreator Euphorije. Zato mnogi smatraju da bi „The Idol“ mogla biti još jedna uspješna serija na HBO-u.

O ovoj ljigavoj ljubavnoj priči ne zna se puno, ali svakako možemo očekivati puno zabave, droge, brzih automobila i vila u Hollywoodu. Uz The Weeknda i Lily-Rose Depp, u seriji će glumiti i Jennie, članica megapopularne k-pop grupe BLACKPINK, što označuje njezinu debitantsku ulogu. U nekoliko teasera i trailera može vidjeti i pojavljivanje glumaca poput Dana Levyja, Jane Adams i Hanka Azarije. Potvrđeno je da će „The Idol“ izaći na HBO ovoga ljeta, u lipnju. Dakle, za četiri mjeseca saznat ćemo je li ova serija nova Euphoria. U nastavku je najnoviji teaser serije.

https://www.youtube.com/watch?v=J6g6R6x17yA
SAZNAJ VIŠE: