Vacationcore: Odjenite se kao da ljetujete na najljepšim europskim destinacijama

Možda niste otišli u neku europsku destinaciju ove godine, ali nema razloga da duh najpoznatijih odmarališta ne dovedete k sebi
11.08.2022.
IMAGE SOURCE: Buro.rs
RECOMMENDED

Potpuno vas razumijemo ako ste ljubomorni na sve one koji se trenutno šetkaju po europskim rivijerama (zavidimo im i mi), ali možda će nam svima biti malo lakše ako prisvojimo stil koji nose na tim destinacijama? Tu na scenu nastupa novi trend #vacationcore  koji nije neka novost u svojoj srži. Zašto? Pa svi dobro znamo kako se odijevaju ljudi koji putuju na Capri, Saint Tropez ili neku od poželjnih europskih destinacija jer su to lifestyle mjesta koja sama po sebi diktiraju određeni stil.

@SOFIABOMAN

Ako je vjerovati Instagramu, u posljednja tri mjeseca hashtag #europeanstyle je skočio za 40% na ovoj platformi, a styling za europski odmor je, poput cottagecorea nekad, zavladao feedom. Ultimativna inspiracija? Ima ih raznih. Vacationcore ne podrazumijeva samo print sicilijanskog limuna s potpisom Dolce&Gabbane i slamnate šešire s trakama od tkanine.

Za najbolje lekcije kako nositi tradicionalne motive na apsolutno suvremen način, proučite feed Jenny Walton, a ako više volite minimalizam tu je Loulou De Saison. Za seksi look idete na profil Evangeline Smyrniotaki. Zajedničko svim ovim damama je ljetni vibe i pozadina koja asocira na obale Italije i Francuske.

@LEONIHANNE
SAZNAJ VIŠE: