Uvijek ćemo voljeti estetiku Isabel Marant

Francuska dizajnerica Isabel Marant jučer je predstavila svoju jesensku kolekciju i puna je komada koje bismo stvarno nosili od jutra do večeri
03.03.2023.
IMAGE SOURCE: Imaxtree

Ne znamo kada smo vidjeli neku kolekciju Isabel Marant , a da iz nje nismo poželjeli barem nekoliko komada. Francuska dizajnerica je vjerna svojoj estetici već godinama i njena žena uvijek izgleda neopterećeno, seksi i moderno. Kada tražite dobro pletivo, statement kaput ili neku senzualnu mini haljinu za večernji izlazak, Marant je adresa koju trebate posjetiti. U novoj kolekciji vladaju bež tonovi koji su povremeno presječeni s crvenom i crnom. Modeli su vječni.

Tu je oversized kožna jakna vintage izgleda, mekana avijatičarska jakna podstavljena krznom, kaputi muškog kroja četvrtastih ramena, oversized blejzeri, duge parka jakne, baloneri – sve u kombinaciji s haljinama od pletiva svih duljina, jako cool tajicama sa zanimljivim prorezima i naravno trapericama. Ne smijemo zaboraviti fantastične čizme u visini bedara koje dizajnom imitiraju ribičke čizme. Dolaze u verziji od mekane kože u crnoj, crvenoj i boji duhana.

SAZNAJ VIŠE: