10 komada Isabel Marant koje želimo nositi ove jeseni

Bez obzira na sve aktualne trendove i popularnije brendove koji se bore za prevlast među generacijom Z, Isabel Marant će nam uvijek ostati jedna od najdražih dizajnerica. Zašto? Jer nitko ne radi miks coola, seksepila i moderne ženstevnosti kao ona
11.10.2022.
IMAGE SOURCE: Imaxtree/My Theresa
RECOMMENDED

Isabel Marant smo zavoljeli čim se pojavila na sceni. Njen stil je bio vjerna preslika cool urednica francuskog Voguea na čelu s Emmanuelle Alt. Prvi veliki komercijalni uspjeh je imala s čizmama koje su imale piramidalnu potpeticu i koje su nosile sve žene na street style fotografijama. Onda su buknule tenisice sa skrivenom potpeticom koje je prodala u milijunima primjeraka. Do danas je Marant prva adresa svake žene koja voli nepretenciozni stil s dozom francuskog seksepila. Svi komadi koje napravi su iznimno jednostavni i uvijek imaju cool vibru koju želimo prenijeti u svoj ormar.

Bilo da se radi o trapericama, odijelima, pripijenim haljinama od žerseja ili oversized kaputima, Marant nas uvijek privuče. Cijene su joj također u nekim pristojnijim dizajnerskim okvirima te ćete njene čizme platiti oko 500 eura, što nije previše ako u obzir uzmemo činjenicu da dizajnerske cijene divljaju već neko vrijeme i da stalno rastu. Odabrali smo 10 komada iz njene jesenske kolekcije koje bismo nosili od jutra do večeri. Nadamo se da je među njima i vaš novi shopping ulov.

SAZNAJ VIŠE: