Uskoro stiže zanimljiv pop up store u Martićevoj

Sedam hrvatskih dizajnerica će udružiti snage u pop up storeu koji će biti otvoren 14. i 15. listopada u poznatom Program baru u Martićevoj. Evo što sve trebate znati o projektu
28.09.2022.
IMAGE SOURCE: 925Studio
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ljubitelje domaćeg dizajna i dobrog provoda 14. i 15. listopada očekuje prava poslastica. Sedam mladih hrvatskih dizajnerica udružit će snage i pokazati svoje nove kolekcije u centru Zagreba u sklopu SEVENT pop-up storea.

SEVENT otvara svoja vrata u petak, 14. listopada u 16 sati, a večernji program i druženje kreću od 18 sati, kada DJ pult preuzima DJ Kali. U subotu, 15. listopada, posjetitelje uz shopping očekuje jutarnji glazbeni program uz DJ Stankoffa od 10 do 15 sati, a komadi naših dizajnerica bit će im na raspolaganju do 22 sata.

Najnoviji komadi i modni dodaci brendova Ira Rumora, FILIA Design, y/GIA, SALICULA, Josipa Fostač, Izabela Kečan i Eltier ekskluzivno će biti dostupni u zagrebačkom Program Baru (Martićeva 14F), gdje će posjetitelji u opuštenoj atmosferi, uz piće i dobru glazbu, moći uživati u shoppingu i druženju s dizajnericama.

SEVENT je projekt u organizaciji sedam talentiranih žena koje stoje iza sve popularnijih domaćih brendova, a njihov je zajednički cilj približiti svoj dizajn široj publici te kupcima pružiti jedinstveno iskustvo shoppinga. Osim međusobne podrške, dizajnerice u ovom projektu stavljaju veliki naglasak i na promicanje slow fashiona kroz male kolekcije i individualan pristup kupcima.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: