Ultimativna gaming stolica s potpisom Mcdonaldsa

McDonalds je dizajnirao limitiranu gaming stolicu pod nazivom „McCrispy Ultimate Gaming Chair“ koja ima ugrađene rukohvate za držanje hrane i pića, grijač za hamburgere te je presvučena kožnom navlakom koja je otporna na masnoću. Jedna od tih stolica može biti vaša
15.11.2022.
IMAGE SOURCE: McDonalds

Jedna od vodećih industrija zabave u današnjem vremenu je gaming industrija. Pa tako nije ni čudo da  se sve više ljudi zaljubljuje u svijet igara, cijeni dobru grafiku, stvara vlastiti tim, a onaj tko ima malo sreće i vještina, počinje i zarađivati na temelju igrica. Igranje igrica mnogima je postao posao pa jednako kao što i mi u ovom trenutku sjedimo ispred laptopa i pišemo o gamingu, tako i gameri sjede ispred svojih kompjutera pokazujući svoje vještine i znanja u virtualnom svijetu. A što jednom gameru treba najviše? Dobra stolica. Kao i svima nama koji većinu vremena sjedimo. Danas na tržištu ima mnogih brendova koji nude savršene radne stolice, ali nitko nije napravio ono što je napravio McDonalds. Da tako je, McDonalds je dizajnirao stolicu za gaming koja uz odličnu potporu za vrat i leđa, ima i utore na rukohvatima gdje možete odložiti svoju omiljenu Mcdonalds hranu. A nudi još mnogo toga.

„McCrispy Ultimate Gaming Chair“ dizajnirana je u ograničenom izdanju pa postoje samo četiri takve stolice. Ona je dizajnirana kao multitasking stolica, a crno-žuta koža otporna je na masnoću pa možete bez brige jesti svoje Mcdonalds krumpiriće. U stolicu je također ugrađen grijač za hamburgere, a na rukohvatima se nalaze produžeci s rupama u koje možete odložiti sokove i hranu. Na rukohvatu čak postoji i metalna kukica gdje ćete zakačiti salvete. Modularni dizajn stolice omogućuje da se dva produžetka na rukohvatima zamijene kako bi mogli odgovarati i dešnjacima i ljevacima.

Preko cijele kožne presvlake ispisano je ime stolice „McCrispy“, a to je ujedno i najnovije jelo na McDonaldsovom meniju. Kako postoje samo četiri takve stolice, Mcdonald’s je odlučio podijeliti jednu od stolica putem Facebook natjecanja kako bi proslavio lansiranje McCrispyja. Dvije stolice su već poklonjene britanskim gamerima Mannyju i Elz The Witchu.

McDonalds nije jedni brend koji se okušava u dizajniranju gaming namještaja. IKEA je prethodno lansirala cijelu kolekciju e-sports namještaja, a hrvatski brend Dizz Concept osmislio je višenamjensku radnu stanicu koja podsjeća na veliki ormar, a dovoljno je velika da u nju stane stolno računalo, nekoliko monitora i gaming stolica.

SAZNAJ VIŠE: