U Zaru je stiglo puno novih lijepih stvarčica. Ovo su nam najdraži komadi

19.02.2022.
RECOMMENDED

U veljači uvijek kupimo nekoliko komada koje pronađemo u među-kolekcijama brendova. Veći shopping uvijek ostavimo za proljeće, a veljača nam služi kao dobra smjernica za sve ono što nas očekuje u novoj sezoni. Zara je ažuran brend i drago nam je da su počeli ozbiljno raditi na kvaliteti materijala i da sada možete pronaći zavidan broj komada koji izgledaju fantastično i koji su načinjeni od recikliranih ili održivih materijala. Taj zadatak nisu još ispunili u potpunosti, ali je pomak zamjetan.

Po ponudi možemo zaključiti da nas očekuje senzualno proljeće u kojem će svatko pronaći nešto za sebe. Mi smo pronašli zgodne stvarčice od jutra do večeri i donosimo ih u nastavku.

Apsolutno nas je osvojila ružičasta slip haljina koju bismo nosili u kombinaciji s oversized blejzerom krem boje i nekim zgodnim sandalama. Platforme su najpopularniji model cipela sezone, a Zara je predstavila tri modela i to je pretpostavljamo tek početak. Očekujte bezbroj varijacija na temu kroz naredna dva – tri mjeseca. Korzeti su najveći hit i to oni sa srcolikim izrezom i načinjeni od kože. Nose se uz traperice u stilu 90-ih koje ćete također pronaći u ponudi. 

NATIKAČE
PENCIL SUKNJA

SAZNAJ VIŠE: