SEARCH

Trik za duge trepavice: „naopako“ korištenje uvijača

Ako želite postići maksimalnu duljinu i volumen trepavica, isprobajte ovu tehniku gdje ćete uvijač koristiti naopako. Probali smo i zaista trik djeluje
20.04.2023.
IMAGE SOURCE: Pinterest
RECOMMENDED

Jedan od razloga zbog kojeg koristimo maskaru je da povećamo volumen i duljinu trepavica. I možemo reći da smo i mi poprilično veliki ljubitelji dugačkih trepavica pa tako neprekidno tražimo maskaru koja je savršena za nas. Jedan od najpoznatijih pomagača u ostvarivanju idelane dužine trepavica je uvijač za trepavice. Svi imamo jedan takav doma i poprilično smo sigurni da smo svladali njegovo korištenje, no TikTok nas uvjerava drugačije. Čini se da smo svo ovo vrijeme uvijač za trepavice koristili pogrešno.

Najveću duljinu i volumen trepavica postići ćete ako koristite svoj uvijač naopako. Prvi takav video na TikToku objavila je kreatorica Audrey Boos i rezultati su zaista izvrsni. Naime, potrebno je okrenuti uvijač na naopaku stranu te njime nježno stisnuti trepavice od sredine do kraja kako bi se skroz izravale. Zatim okrenete uvijač u njegov pravi položaj i uvijete trepavice kao i obično, od korijena do vrhova. Nakon toga, namažite trepavice svojom omiljenom maskarom i trebali biste vidjeti razliku u duljini i volumenu. Mi smo isprobali ovu tehniku i možemo vam reći da zaista djeluje. Trepavice na kojima je korištena ova tehnika s obrnutim uvijačem izgledaju kao da su na njih stavljene ekstenzije. U nastavku pogledajte video kreatorice ovoga trenda.

SAZNAJ VIŠE: