Tom Ford je prodan za 2.8 milijarde dolara

Već se nekoliko mjeseci šuška o potencijalnoj prodaji brenda Tom Ford. Spominjali su se mnogi kupci i nagađalo se tko bi mogao platiti za preuzimanje brenda. Sada je posao završen i znamo tko je novi vlasnik
16.11.2022.
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Tom Ford će uskoro postati milijarder jer je njegov brend prodan za nevjerojatnih 2.8 milijardi dolara beauty gigantu Estée Lauder. Dizajner je jako sretan s ovom akvizicijom što je izrazio u priopćenju za medije:

 „Ne mogu biti sretniji što je Estée Lauder novi vlasnik brenda Tom Ford. Bili su fantastičan partner od samog osnutka moje samostalne kompanije i oduševljen sam što mogu pratiti razvoj brenda u nekom novom smjeru“ – izjavio je Ford.

Dizajner će ostati na svojoj poziciji do kraja sljedeće godine, ali nije poznato što će raditi nakon što mu ugovor istekne i hoće li se zadržati unutar tvrtke na bilo kojoj poziciji. Iako je prodan cijeli brend, Estée Lauder je logično najviše bio zainteresiran zbog beauty linije koja je nanizala brojne uspjehe, pogotovo kada govorimo o parfemima.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: