TikTok je otkrio koliko košta termin kod make up artista Kim Kardashian

Mario Dedivanovic je jedna od najvećih zvijezda u svijetu make up-a. Njegovi seminari su rasprodani, njegova make up linija je uspješna i rijetko tko ga može priuštiti za privatne make up angažmane
04.07.2023.
IMAGE SOURCE: Make up by Mario Instagram

Mario Dedivanovic je superstar u svom poslu. U fokus javnosti je došao preko Kim Kardashian i njene reality emisije u kojoj je često gostovao pred kamerama. Kako su Kardashianke jedno vrijeme određivale beauty trendove i većina žena je željela izgledati kao Kim, Mario je pametno iskoristio taj trenutak i razvijao se uz bok svojoj slavnoj klijentici. Kroz ovu obitelj je prošlo puno make up artista i frizera, ali Mario je tu od početka. S velikom slavom dolaze i velike cifre. Pretpostavljali smo da njegov angažman košta, ali nismo znali koja je točna cifra sve do ovog tjedna.

@5arahpop

Mario is the 🐐 makeupbymario mikaylanogueira

♬ Sweet Sunset – Tollan Kim & dulai

Na TikToku je objavljen video u kojem jedna djevojka priča kako ga je htjela angažirati za svoje vjenčanje 2017. godine. Na kraju je odbila ponudu jer je nije mogla priuštiti. Početna cijena njegovog angažmana tada je iznosila 30 tisuća dolara. Danas Mario naplaćuje i do 60 tisuća dolara za svoje usluge. Nekome se ovo može učiniti previše ali ako ste talentirani, svjetski poznati i imate svoju tarifu, zašto ne biste naplatili koliko mislite da zaslužujete?

SAZNAJ VIŠE: