Ovih 5 tenisica u boji maslaca dodajemo u naš ljetni ormar

Boja maslaca je naša nova ljetna opsesija pa smo zato odlučili pronaći nekoliko modela tenisica baš u toj nijansi
04.06.2024.
IMAGE SOURCE: New Balance/Farfetch
RECOMMENDED

Žuta je nedvojbeno postala jedna od najvažnijih boja 2024. godine. Uvrstili smo je u glavne tri boje koje su vladale proljetnom sezonom, a njezina popularnost nije stala na tome. Nježni žuti tonovi pratit će nas i u ljetnim mjesecima, a to su pokazale modne piste isto kao i brojni popularni dizajni poput haljina iz H&M-a i Zare koje se već nalaze na našoj listi želja. No, ovdje se ne radi o bilo kakvoj žutoj boji, već o nježnim nijansama maslaca koje su se nedavno proširile i na svijet tenisica.

new balance u boji maslaca
New Balance

Tenisice u boji maslaca

Zašto je baš ta nijansa žute toliko popularna? Pa zapravo je vrlo jednostavno – dovoljno je neutralna da ide uz većinu drugih boja, sofisticirana je, nježna i svježa. Njezinu svestranost su primijetili i brendovi tenisica pa su odlučili svoje popularne modele rekreirati u baš toj nijansi. Jedan od modela koji nam se najviše svidio su definitivno New Balance 1906U tenisice. Model tenisica u „butter yellow“ nijansi može se pohvaliti tekstilnom podlogom i toniranim sintetičkim slojevima, a u prodaju će izaći 7. lipnja i biti dostupan putem New Balance web stranice.

Osim popularne New Balance siluete, različite žute iteracije pronašli smo i među adidas i Nike modelima tenisica. Nike je u žutu obojio svoj klasičan Air Force model, dok adidas je u svoju paletu boja uklopio i nježnu plavu i ružičastu nijansu. Od dizajnerskih modela, na našem popisu našle su se Maison Margiela i Jil Sander tenisice u boji maslaca, a ne sumnjamo da će ih bliženjem ljeta biti sve više.

SAZNAJ VIŠE: