SEARCH

Predmet žudnje: blijedo žuta haljina iz kolekcije H&M studio

Sutra u trgovine stiže H&M Studio kolekcija, a iz nje smo izdvojili prekrasnu blijedo žutu haljinu koja nam je prva na listi za shopping
08.05.2024.
IMAGE SOURCE: H&M
RECOMMENDED

U paleti zalaska sunca boje mandarine, žute boje meda i bljeskova pistacija, s vezom bogate teksture i privlačnim otiscima, haljine za zlatni sat postavljene su nasuprot jednostavnim stilovima za plažu i jet-set kupaćim kostimima u novoj H&M Studio Resort kolekciji.

H&M STUDIO

H&M Studio Resort kolekcija bit će dostupna na hm.com. od 9. svibnja.

Hrabar duh zabave daje energiju ovoj H&M Studio Resort kolekciji, s kreativnošću i pažnjom za detalje koji svakom komadu dodaju intrigu i dubinu. Željeli smo stvoriti glamurozne, ali opuštene lookove za sve prilike i za svaki tip osobnosti, sa sveobuhvatnim ugođajem lakog chica,” Ann-Sofie Johansson, voditeljica dizajna ženske odjeće i kreativna savjetnica u H&M-u.

Ključni komadi su odvažni i sanjivi. Uska haljina s uzorkom s V-izrezom i predimenzionirano odijelo boje meda dio su večernjeg looka. Bijela dvodijelna suknja s naborima koja se sastoji od suknje s valovitim rubom i topa s otvorenim ramenima potiče odvažnost. Crni maksi kaftan obrubljen volanima ima svakodnevnu jednostavnost uz komplet majice i kratkih hlača s printom, natječući se za pozornost s heklanim i metalik kupaćim kostimima s printom. U međuvremenu dodaci proširuju maksimalistički ugođaj, sa sandalama od zlatne kože guste teksture i odgovarajućom mini torbom uz skulpturalni nakit i nakit s perlicama.

Bogate teksture susreću se s tkaninama vrhunske kvalitete, s organskom svilom, organskim pamukom, recikliranim poliesterom, Lenzing EcoVero™ viskozom i Tencel™ liocelom koji se svi nalaze u kolekciji. Osim toga, nekoliko komada nakita izrađeno je od recikliranog mesinga.

H&M STUDIO

Nama je za oko zapela haljina koju bismo nosili od jutra do večeri. Radi se o maksi haljini u nijansi sezone – blijedo žutoj i sa zanimljivim izvrnutim naramenicama i dubokim izrezom na leđima. Cijena ovog modela iznosi 149 eura. Uhvatite je sutra na hm.com.

H&M STUDIO
SAZNAJ VIŠE:
Tina Lončar
| 13.01.2023.