Tatjana Dragović je u Hrvatsku dovela još jedan uzbudljiv beauty brend

The Lab Store se već davno pozicionirao kao prva adresa svih beauty entuzijastica koje uvijek očekuju neko novo iznenađenje od ovog tima
02.08.2022.
IMAGE SOURCE: Aime
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Novi brend u tom nizu je Aime koji je osnovala Mathilde Lacombe, a čija se ponuda bazira na suplementima. Holistički pristup ljepoti je popularan već nekoliko godina, a posebno je došao do izražaja u godinama pandemije. Ljudi su se počeli informirati o onome što u unose u sebe. Počeli su više razmišljati o zdravlju organizma, benefitima pravilne prehrane i suplemenata koji nam prije svega pomažu da budemo zdravi, a onda se i odražavaju na izgled kože. Ljepota dolazi iznutra i izuzetno je važno što konzumiramo i u kojim količinama.

Mathilde je po vlastitom priznanju imala određenih problema s kožom, točnije s rosaceom koju je neuspješno pokušavala izliječiti s kremama i serumima i tretmanima. Onda je upoznala nutricionista koji joj je promijenio život. Svoju borbu s rosaceom je okončala onog trenutka kada je promijenila prehranu i počela uzimati suplemente:

„Željela sam kreirati brend koji volim, brend koji će ispunjavati sve potrebe i očekivanja: brend koji će imati drugačiji pristup njezi kože. Holistički brend koji će raditi u sinergiji s tijelom i ženskim ciklusom“ – izjavila je.

Aime ne tvrdi da kreme i serumi ne pomažu. Štoviše, ključni su za njegovan izgled kože, ali svoju punu snagu imaju tek uz odgovarajuće suplemente koji rade na tijelu iznutra. Kada spojite odgovarajuću njegu i odgovarajuće suplemente dobit ćete rezultat koji želite i potencijalno riješiti problem kože koji vas muči.

Akne, rosacea, dehidrirana koža su najčešći problemi koji muče muškarce i žene, a Aime im pristupa kroz jednostavna rješenja koja tretiraju problem u njegovom korijenu. U ponudi su suplementi za rosaceu, akne i općenito skin quality, ali dostupna je i skincare linija koja se također temelji na jednostavnosti i prirodnim sastojcima. Svi proizvodi su načinjeni u Francuskoj i brend nosi oznaku clean beauty.

U ponudi The Lab storea možete pronaći sve best sellere brenda Aime uključujući i skincare liniju koja donosi čistač lica, ulje za lice, maglicu za sjaj lica i serum za njegu lica.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
SAZNAJ VIŠE: