Pokreće li Bella Hadid vlastiti beauty brend?

Bellu Hadid nigdje nismo mogli vidjeti, sve dok nije na svom Instagram profilu najavila Orebellu za koju naslućujemo da je riječ o njezinom beauty brendu
23.02.2024.
IMAGE SOURCE: Instagram @bellahadid
RECOMMENDED

Bellu Hadid u zadnje vrijeme rijetko viđamo u očima javnosti, a i primjetno je odsutna s modne piste u zadnje vrijeme. No, čini se da je otkriven razlog njezinog odsustva jer ju je zaokupio jedan drugi posao koji zaokuplja mnoge celebrity zvijezde, a riječ je o pokretanju vlastitog beauty brenda.Iako još ništa nije službeno, Bella Hadid je u četvrtak objavila misteriozni teaser na Instagramu: “Orebella koju je osnovala Bella Khair Hadid. Otkrijte svoju alkemiju 2. svibnja“, stoji u naslovu. 

Dok službeni račun brenda na Instagramu ne daje naznake o tome što će točno Orebella prodavati, marljivi obožavatelji pronašli su njen trademark. On pokriva širok raspon proizvoda, uključujući mirise, mirisnu njegu tijela i kose, tamjan i difuzore od trske. Ukratko: Orebella bi mogla biti brend mirisa.

bella hadid

Fanovi također nagađaju da će Orebella biti lansirana isključivo u Ulti. Početkom veljače, Hadid je objavila svoju fotografiju kako posjećuje mjesto koje izgleda kao sjedište Ulte. Hadidin iskorak ka beauty i wellness industriji je prirodni nastavak njezinog dugogodišnjeg zagovaranja selfcarea. Hoće li brend biti uspješan, poput Rhodea njezine prijateljice Hailey Bieber? Vidjet ćemo 2. svibnja što nam ima za ponuditi.

SAZNAJ VIŠE: