SEARCH

Supreme je ostao bez kreativnog direktora

Društvenim mrežama se proširila vijest da Tremaine Emory više neće biti na čelu streetwear giganta. Što se točno dogodilo?
30.08.2023.
IMAGE SOURCE: Supreme
RECOMMENDED

Prošle godine u ožujku smo napisali veliki osvrt na lik i djelo Tremainea Emoryja koji je mjesec dana ranije postavljen na poziciju kreativnog direktora brenda Supreme. Tremaine Emory dobro je znano ime na američkoj streetwear sceni. Rođen u Atlanti, a odrastao na ulicama njujorškog Queensa, Emory je svojim neumornim duhom i kreativnošću isprepleo različite domene djelovanja, od podcasta, mode i radio emisija pa sve do čuvenih No Vacancy Inn partyja na kojima radi s partnerom Acydeom. 2019. je pokrenuo brend Denim Tears, a jedna od relevantnijih suradnji brenda je ona s kućom Dior.

Nova kapsulna kolekcija je predstavljena u srpnju ove godine i za tu prigodu su otvorili niz pop up dućana diljem svijeta. Emory je paralelno radio na kolekcijama i suradnjama brenda Supreme, ali čini se da je odlučio usporiti tempo.

Emory je naime krajem prošle godine završio u bolnici zbog aneurizme. Oporavak je bio težak i trajao je dva mjeseca. Nakon izlaska iz bolnice Emory je izjavio da je sretan što je uopće ostao živ. Nema službene potvrde o razlozima odlaska iz Supremea. Nadamo se da je u pitanju samo nedostatak vremena ili posvećenost drugim projektima.

SAZNAJ VIŠE: