Street style: što se nosilo na Tjednu mode u Milanu

Milanu nikada ne fali glamura i zanimljivih odjevnih kombinacija, a ove sezone je vladao traper i sve njegove verzije. Naravno da nije nedostajalo ni stylinga koje bismo rado kopirali
27.09.2022.
IMAGE SOURCE: imaxtree

Milano nas uvijek razveseli jer se u ovom gradu pronađe miks svih aktualnih trendova i to uvijek s potpisom domaćih dizajnera. Talijani jako cijene svoje modne kuće i rado ih promoviraju te ćete na ulicama talijanske modne prijestolnice vidjeti sve ključne komade iz kolekcija poznatih talijanskih brendova. Najveći fokus ove godine je bio na Pradi i Dieselu i čini nam se da su svi nosili neki komad s potpisom ovih kuća.

Pradina potkošulja je dominirala street style kombinacijama, isto kao i Diesel korzet od kože koji još nismo uspjeli naći u prodaji, ali čim ga pronađemo predstavit ćemo ga u punom sjaju. Što se tiče lica koja su pohodila ovosezonsko događanje, vidjeli smo Gildu Ambrosio i Giorgiju Tordini, Annu Dello Russo, Leonie Hanne, Elenu Perminovu, Chiaru Ferragni i još neke poznate svjetske influencerice.

SAZNAJ VIŠE: