SEARCH

Stone letters: personalizirani nakit koji priželjkujemo kao poklon

Nakit je uvijek dobra ideja kao poklon, a zlatarna Stones Jewerly Room ima divnu kolekciju zlatnog i dijamantnog nakita autentičnog dizajna
03.02.2024.
IMAGE SOURCE: Stones Jewerly Room
RECOMMENDED

Ispred nas je najromantičniji dio godine. Bili zaljubljeni ili ne, dijamanti su dobra ideja. Kad uz to govorimo o personaliziranim komadima nakita kreiranim i proizvedenim u Hrvatskoj, teško da postoji snažnija gesta. Donosimo vam sjajne linije novog zagrebačkog koncepta zlatarne Stones Jewelry Room, stvorene za nekog zaista posebnog. 

Nakit koji govori više od riječi

Okosnica Stones kolekcija su zlato i dijamanti autentičnog dizajna, osmišljeni da prate svakodnevnu eleganciju. Kolekcija Stone letters, kako joj ime kaže, posebna je po personaliziranom zlatnom slovu i asimetrično postavljenom dijamantu. Ogrlica i narukvica imaju tanki, minimalistički zlatni lanac koji gotovo da lebdi na koži. Ljubiteljice asimetrije i minimalizma neće ga htjeti skinuti jer je kao stvoren za svakodnevno nošenje. 

Idealan personalizirani poklon

Najpopularnija Drops linija također dolazi u personaliziranom izdanju. Prepoznatljiv dizajn privjeska ogrlice s tri nanizane kapi može nositi inicijale drage osobe, datum, ili što god je blisko vašem srcu. Zbog slojevitosti privjeska, personalizirani dio moguće je pozicionirati da bude vidljiv ili pak skriven ispod jednog od slojeva kapi. Kombinirajte ih sa zlatnim Drops naušnicama koje su već neko vrijeme izbor broj jedan. 

STONES NAKIT

Dijamanti su uvijek dobra ideja

Ako ste ljubitelji klasike, zaljubit ćete se u Stones of love liniju dijamantnog nakita u bijelom zlatu. Ovi svevremenski komadi zaista plijene sve poglede i bacaju nas u romantično raspoloženje. Tennis narukvica komad je koji svaka žena želi u svom noćnom ormariću. Zajedno s jednostavnim dijamantnim naušnicama i privjeskom, ne možete pogriješiti. 

STONES NAKIT
STONES NAKIT

Stones nakit osmišljen je i proizveden u Zagrebu u ograničenim količinama, a možete ga naći u novom Jewelry Roomu u Bogovićevoj. Zapratite Stones Jewelry Room i na Instagramu te poklonite sebi ili voljenoj osobi komad koji govori više od riječi. 

STONES NAKIT
SAZNAJ VIŠE: