5 stickova sa SPF zaštitom koji su stvarno vrijedni hypea

Stiglo je toplo vrijeme i ako već niste, obavezno u torbicu stavite jedan praktični stick sa SPF zaštitom jer će vam dobro doći za svaki dan
01.04.2024.
IMAGE SOURCE: Pinterest

Ne znam kad sam točno počela biti opsesivna sa suncem, ali čini mi se da je bilo nakon jednog stručnog teksta koji sam pročitala i koji sam prvi put ozbiljno shvatila. Gledajte, u 20-ima samo želite biti preplanuli i da vam ona nova ljetna haljina dobro pristaje uz ten. Kasnije (barem ja) shvatite koliko vam sunce bez adekvatne zaštite može utjecati na kožu i koliko novaca morate potrošiti na lasere jer ste eto htjeli biti seksi preplanuli ta dva – tri mjeseca i umjesto zaštite ste na sebe stavljali maslinovo ulje i sve što pomaže da potamnite. Onda nakon 30-e se odjednom nađete s torbom punom krema s faktorom 50 i stickova za ne daj bože jer se svaka krema sa zaštitom treba iznova aplicirati. Nije neka seksi ljetna priča znam, ali kvaliteta kože mi je deset puta bolja nego kad sam imala 20 i to najviše pripisujem dobrom skincareu i zaštiti od sunca. Sada kada sam vam održala predavanje možemo prijeći na najbolju stvar ikada izmišljenu za sve vas kojima se ne da stalno mazati sa SPF kremom. Naravno govorim o SPF stickovima koji su praktični, stvarno stanu u svaku torbu i što je najbolje, možete ih nanijeti preko make upa.

SPF stickovi koji su vrijedni hypea

Beauty Of Joseon
Zanimljivo je da je ovaj brend jako popularan u Americi i u Europi. Njihova krema sa zaštitnim faktorom doslovno leti s polica, a isti je slučaj s ovim stickom koji koristim svaki dan. Ne skida make up, tekstura je lagana i nemate osjećaj da imate neku masku na licu, faktor je 50. Idealan je i za masnu kožu i kožu koja se ljeti više masti zbog vrućina.

Hello Farmer
Ovaj brend je jako popularan u Koreji, a njihov fluid s faktorom 50 je stalno rasprodan. Srećom imaju i praktičnu verziju zaštite u sticku koja nije ljepljiva, ne ostavlja masne tragove i vodootporna je. Možete ga koristiti za lice ili za tijelo.

SPF ZAŠTITA

Shiseido
Ovo je jedan od najpopularnijih stickova iz kategorije luksuzne kozmetike. Prozirni stick brenda Shiseido je dobar kao podloga za make up i možete ga nanijeti preko make upa. Ako niste znali, ovo je najprodavaniji SPF stick u Americi, zaštita je 50, namijenjen je za sve tipove kože i vodootporan je punih 80 minuta.

SPF ZAŠTITA

Supergoop
Možete ga nanijeti na lice, vrat, dekolte. Ima hidratizirajući učinak i najbolje će pristajati koži koja je suha ili mješovita. Ne iritira kožu, formula je nevidljiva i dati će vam lagani sjaj ali ne način da izgledate znojno ili kao da ste stavili ulje na lice. Zaštita je naravno 50.

SPF ZAŠTITA

Benton
Jedan od najpopularnijih brendova u Koreji u ponudi ima mineralni sun stick sa zaštitom 50 i također ga odlikuje lakoća apliciranja, lagana tekstura poput balzama i prilagodljivost svakom tipu kože. Ovaj stick ujedno hrani kožu i u sastavu ima 3 vrste hijaluronske kiseline i vitamin E.

SPF ZAŠTITA
SAZNAJ VIŠE: