TikTok luduje za ovom SPF kremom koja se pretvara u puder

Novi viralni proizvod na TikToku je spf krema koja se pretvara u tekući puder u dodiru s licem. Evo o kojem je brendu riječ
19.12.2023.
RECOMMENDED

Ako pazite na kožu, onda znate da kremu sa zaštitnim faktorom trebate nositi tijekom cijele godine bila kiša ili sunce. Iako dermatolozi ovo govore već godinama puno žena (i muškaraca) se ne pridržavaju zlatnog pravila njege kože i kreme sa zaštitnim faktorom nose tek u kasno proljeće i tijekom ljeta. Brendovi su odlučili doskočiti ovom problemu te su počeli kombinirati tekuće podloge sa zaštitom. Dermatolozi kažu da SPF u make up-u nije dovoljna zaštita i da u svakom slučaju trebate koristiti kremu prije nanošenja tekuće podloge.

@abbybaffoe

What is this sorcery!!!! Soooooo pretty im shook 🤌🏼 #colorsciencespf #colorchangingspf #makeuphacks

♬ original sound – Abby Baffoe

Američki brend Colorscience je uspio objediniti ove dvije komponentne u jednu i rekli bismo poprilično uspješno jer ih na TikToku dijele stotine žena koje su oduševljene s njihovom Face Shield Flex SPF 50 kremom. Ova krema nije nova, ali je u posljednje vrijeme uhvatila drugi val popularnosti na TikToku gdje je recenziraju svi content kreatori.

SPF krema koja se pretvara u puder

Radi se o laganoj mineralnoj kremi za lice sa zaštitom 50 koja se odmah po nanošenju izjednačava s vašom bojom tena. Krema ima zaštićenu tehnologiju EnviroScreen® koja štiti kožu od UVA/UVB zraka, plavog svjetla i zagađenja, a svu zaštitu kombinira s antioksidansima i njegujućim sastojcima koji hrane i hidratiziraju kožu.

Kreatori na TikToku je hvale zbog lagane teksture i dobre prekrivne moći, a finiš opisuju kao polu-mat. Ova krema je dostupna u 4 tona i jako dobro funkcionira na svakoj boji tena. Napomenut ćemo da Face Shield Flex SPF 50 ne sadrži parabene, sulfate, boje, miris ni ulje te je možemo svrstati u clean beauty kategoriju. Cijena iznosi 49 dolara i možete je naručiti online.

SAZNAJ VIŠE: