Sljedeće godine nam stiže novi nastavak filma „Igre gladi“

Mogli bi saznati što se sve događalo prije nego što su nastale smrtonosne igre gladi
08.06.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram

Uspješna filmska trilogija „Igre gladi“ dobi će svoj nastavak. Film pod nazivom „The Ballad of Songbirds and Snakes“ prikazat će sve što se događalo prije nego što su postojale igre gladi. Kao i originalna tri filma, ovaj prequel je temeljen na istoimenom romanu Suzanne Collins iz 2019. godine. Film će izaći sljedeće godine, a ekskluzivi prvi pogled na film prikazan je uoči nedavne dodjele MTV Movie & TV nagrada.

„The Ballad of Songbirds and Snakes“ prati priču o mladom predsjedniku Coriolanusu Snowu kojeg je u originalnoj trilogiji glumio Donald Sutherland. U ovome filmu u ulozi Snowa će se pronaći glumac Tom Blyth. Projektu se pridružuje i Rachel Zegler koja će preuzeti ulogu Lucy Gray Baird iz Distrikta 12.

„Kao i svi, prvi put sam vidjela Rachel Zegler u West Side Storyju i znala sam da gledam zvijezdu koja će dominirati na ekranima čitavu generaciju“, rekla je Jennifer Lawrence. „Lucy Grey joj kao glumici savršeno odgovara: lik je hrabar, neovisan i prkosan, ali i ranjiv, emotivan i pun ljubavi. Rachel će ovaj lik učiniti nezaboravnim.“ Film izlazi 17. studenog 2023. godine, a u nastavku pogledajte teaser.

SAZNAJ VIŠE: