Singl koji će vas prodrmati danas: Fantom Feat. Lea

Ako pratite regionalnu trap scenu, onda ste sigurno barem jednom otišli na DJ gig Lee Davogić. Lea je prošle godine napravila iskorak u glazbene vode sa singlom "Trebam Te" koji joj je napisao Vlaho Arbulić
14.12.2022.
IMAGE SOURCE: Press

Njeni obožavatelji (a na Instagramu ih broji oko 64 tisuće) su čekali drugi singl koji je predstavila početkom ovog tjedna. Radi se o plesnom singlu „Seks Tape“ koji je snimila u suradnji s Fantomom i koji se već najavljuje kao klupska himna diljem regije. Priveli smo Leu na kratak razgovor i saznali sve o suradnji, ali i spotu koji je izazvao brojne reakcije na internetu.

Jesi li ovo napokon popustila pod pritiskom obožavatelja i snimila pjesmu? Pitanje je zašto smo toliko dugo čekali?

Hahahaha, nećemo to zvati pritiskom nego podrškom. Svakako je dobar feedback nakon prve pjesme pomogao da se upustim u snimanje druge. Kako nisam pjevačica više mi je bitno da pjesma bude i dalje u nekom mom fazonu i žanrovski prilagođena meni, nego da pod svaku cijenu izbacim novu pjesmu


Kako je došlo do suradnje s Fantomom?

Fantom mi je poslao na Instagram dvije pjesme kao potencijalne. Već nakon prvog slušanja znala sam koja je THE song. Naravno ne bih ja bila ja da nisam opet malo „izdramila“ kako ja nisam pjevačica i kako nisam sigurna mogu li ja to iznijeti, ali uz njegovu podršku i samu činjenicu da ja njega kao umjetnika jak volim i cijenim, upustila sam se u ovaj projekt.

Kako bi opisala zvuk i atmosferu ove pjesme?


Prvi demo je zapravo skroz drugačije zvučao, bio je više 80’s pop synth, međutim Bassivity Luxonne je puno pomogao da pjesma bude komercijalnija. Omiljen opis pjesme i mog pjevanja je dao naš fotograf Goran Popovski- sex spoken word. Od sada koristim to kao opis mog žanra muzike.


Tko je radio spot, gdje ste snimali?

Spot je radio Veljko Lalović u kući koju smo iznajmili za potrebe snimanja. Jedini problem snimanja je bila zima i bazen u kojem voda nije zagrijana, ali sreća imali smo modela Sofiju Đorđević koja je bez problema skočila u hladnu vodu. To vam je mladost. At this point I would never!


Imaš li neke ambicije za glazbenu karijeru ove vrste ili ćeš i dalje raditi na sistem „single dropa“?

Držim se i dalje onog mog :” ja nisam pjevačica, ja sam šaptačica”. Tako da single drop it is. Na kraju dana treba biti iskren sam sa sobom (nikada neću imati glasovne mogućnosti ozbiljnih pjevača) ali i truditi se da uvijek budeš bolji. U ovoj već malo više pjevam nego u prošloj, a možda do treće i zapjevam.

SAZNAJ VIŠE: