Selena Gomez dolazi s vlastitim dokumentarnim filmom

Selena Gomez je najavila svoj dokumentarac „My Mind & Me“ koji će izaći na Apple Tv-u i prikazivat će njezino šestogodišnje putovanje u karijeri i privatnom životu
13.09.2022.
IMAGE SOURCE: Instagram

Obožavatelji Selene Gomez znaju sve njezine uspone i padove, od borbe s lupusom i depresijom pa do uspješne transplatacije bubrega te pokretanja vlastitog beauty brenda „Rare Beauty by Selena Gomez“. Ipak, ništa nismo vidjeli iz njezine perspektive pa nam je Selena odlučila nadolazećim dokumentarcem pod nazivom „My Mind & Me“ dati pogled u njezin život iznutra.

Selena Gomez se oglasila na društvenim mrežama kako bi najavila svoj nadolazeći projekt. „Želiš čuti dio moje priče…My Mind & Me uskoro na @AppleTVPlus“, napisala je u opisu kratkog videa koji prikazuje ekran u privatnoj sobi za projekcije na kojem piše naslov dokumentarca.

Projekt će se fokusirati na šest godina Seleninog života. U priopćenju je projekt opisan na sljedeći način:


„Nakon niza godina u središtu pozornosti, Selena Gomez postiže nezamislivu slavu. Ali tek što dosegne novi vrhunac, neočekivani obrat ju povuče u tamu. Ovaj jedinstveno sirov i intiman dokumentarac obuhvaća njezino šestogodišnje putovanje prema novom svijetlu.“

Dokumentarac je samo jedan od mnogih projekata koje Gomez sprema. Osim što je zauzeta svojom ulogom u seriji Only Murders i svojom kuharskom emisijom Selena + Chef, Selena počinje raditi i na svom četvrtom albumu. Neki dan je Selena na svom YouTube kanalu izbacila remix pjesme „Calm Down“ nigerijskog pjevača Reme koju ne prestajemo slušati. Kada će dokumentarac izaći još ne znamo, a dok ne dobijemo tu informaciju, uživat ćemo u pjesmi „Calm Down“.

SAZNAJ VIŠE: