Spremni smo za novi party četvrtkom: maliPetak stiže s drugim izdanjem

Rezervirajte ovaj četvrtak za izlazak jer vas na uzbudljivoj adresi očekuje drugo izdanje zabavnog eventa #maliPetak
10.06.2024.
IMAGE SOURCE: Promo
RECOMMENDED

Pripremite se za potpuno novu dimenziju izlazaka četvrtkom jer vam predstavljamo drugi po redu maliPETAK! U sklopu Schweppes Thursdays projekta #bornsocial, ovaj inovativni koncept donosi opuštena druženja, ekskluzivne DJ setove, live nastupe i posebno osmišljene koktele koje ne možete probati nigdje drugdje. Schweppes je četvrtak ponovno stavio na kartu izlazaka, zabave i druženja, a mi smo tu da vam pružimo iskustvo kao nikad dosad.

Zašto baš četvrtak?

Schweppes je u posljednje vrijeme uspio redefinirati četvrtak kao dan za izlazak. Umjesto da čekate vikend, sada možete uživati u ranijim tulumima i art eventima koji vas neće iscrpiti za sutrašnje obaveze. Ovaj koncept omogućava vam da se opustite, zabavite i vratite kući na vrijeme, spremni za novi dan.

Što je maliPETAK?

MaliPETAK je opušteni koncept tuluma i druženja koji donosi nešto novo i uzbudljivo. Svaki event odvija se na zanimljivim lokacijama koje tek treba otkriti, uz pažljivo odabranu kartu pića i hrane. Ovo nije samo izlazak, već potpuno novo iskustvo koje kombinira najbolje od glazbe, gastronomije i atmosfere.

malipetak drugo izdanje

Restoran Balon: Nova Lokacija za Drugo Druženje

Za naše drugo druženje odabrali smo restoran Balon, gastro destinaciju koja već gotovo dva desetljeća postavlja standarde u kulturi stola. Restoran Balon je poznat po biranoj hrani, ugostiteljskoj profesionalnosti i nepatvorenoj ljubaznosti prema gostima. Svako jelo pripremaju s visokim standardima kulinarske umjetnosti, što će dodatno obogatiti vaše iskustvo.

Što možete očekivati?

  • Ekskluzivni DJ setovi: Glazba koja će vas natjerati na ples cijelu večer.
  • Posebno osmišljena karta pića: Schweppes kokteli koje možete probati samo na našim događanjima.
  • Gastronomski užici: Uživajte u biranim jelima restorana Balon koja će vas oduševiti.
  • Jedinstvene lokacije: Svaki tjedan otkrivamo novo mjesto za druženje i zabavu.
malipetak drugo izdanje

Ne propustite priliku da budete dio nove avanture. Schweppes Thursdays vam donosi nezaboravne trenutke uz koktele i atmosferu koju možete doživjeti samo kod nas. Pridružite nam se 13. lipnja u restoranu Balon i doživite maliPETAK u punom sjaju!

Ulaznice su dostupne na linku, broj mjesta je ograničen. Požurite i osigurajte svoje mjesto na ovom jedinstvenom događaju. Vidimo se!

SAZNAJ VIŠE: